BenQ XL2411p ve HDMI 144 Hz

Selamlar millet 🙂 haftaya BenQ XL2411p monitör almayı düşünüyorum ancak kafama takılan birkaç şey var. 144 Hz alabilir miyim alamaz mıyım bilemedim.
Foruma baktım kimileri HDMI 2.0 olsa bile Max 120 Hz. Alırsın demiş kimileri de HDMI 2.0 144 Hz destekler demiş ama hepsi ya geçen seneden kalma ya da daha eski. Kullandığım laptop HDMI 2.0 destekliyor.

Monitörün HDMI sürümü hakkında internette bir şey bulamadım maalesef sadece 1X HDMI diye belirtilmiş. Ayrıca adaptörle çözülür diyenler de olmuş ama ne kadar doğru bilemedim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursan sevinirim hem ben hem de foruma giren diğer arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz 🙂

Not: Excalibur G770 laptop kullanıyorum ve sadece HDMI var o yüzden DP veya DVI kullanamıyorum.
Display Port kablo ile 144 hz alabilirsin hdmi ile alacağını tahmin etmiyorum
 
Sizin mesajınızı kastetmemiştim. Ama düşününce benq monitör isteyen adama 4 ms'li samsung önermek saçmaymış.
1ms ile 4ms'i ayırt eden bir gözün varsa seni buradan WHO'ya yollayalım, üzerinde deney yapsınlar.
Tutturmuşsunuz "1 ms" diye.
 
Bende aynı monitörü kullanıyorum, DP ve DVI-dl üstünden alabilirsin 144Hz'i, zaten kendi sitesinde hem görsel ve hem de yazılı HDMI üstünden 60Hz diye belirtmişler, HDMI 1.4 destekli, bırak 60Hz'i 75 bile olmuyor, denemediğim kablo kalmadı, ancak diğer girişler üstünden alırsın 144Hz desteğini, bana kalırsa bu monitör yerine alternatif bak derim.

Hocam merhaba aynı ürün bende de var ama DVI ile 144 almayı denediniz mi bilgi verirseniz çok sevinirim. Bir kablo alacaktım altına XL2411'den alamadım edemedim falan dediler. Elimdeki ürün XL2411p var DVI 144 Hz alır mı aldınız mı hiç?
Teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı