BENQ XL2411Z Alınır mı?

Berke Almaç

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim monitör alınır mı? yoksa o fiyat civarında daha iyileri var mı? 144Hz 1ms olması şart. Ekran kartım NVIDIA.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende düşünmüştüm fakat renk konusunda bazı sorunları o monitörün. Sanırım ASUS 144Hz modeli daha uygun ona göre. AOC 144Hz modeli de var 1.370 TL.

Evet Asusun o modeli hatta Benq ile Asusun renk konusundaki farkı youtube üzerinden karşılaştırma videosu var oradan bakabilirsin. Bahsetmiş oldum AOC modeli ise;
AOC G2460PF 24" 1ms (Analog+DVI+HDMI+Display) Full HD Oyuncu Fiyatı
Bu modeli görmüştüm fakat ekran kartım AMD olmadığı için FreeSync özelliğini kullanamazsın dediler.

Alınabilir bir monitör, çok memnun olanlar da var. Herhangi bir sorununu duymadım.

Yalnız XL2411Z yerine XL2411 almanı öneririm, aralarında fark yok ve fazladan para verme.
İkisinin arasında hiçbir fark yoksa neden pahalı ?

Bu modeli görmüştüm fakat ekran kartım AMD olmadığı için FreeSync özelliğini kullanamazsın dediler.
Aynen fakat amd ekran kartı kullanmayıp bu monitörü özellikle kullananlara denk gelmiştim. Asus 144Hz modeli eskidi için, BenQ modeli renk konusunda soluk olduğu için bu modeli tercih edenler var. Belki sende düşünebilirsin diye söylemiştim.

Aynen fakat amd ekran kartı kullanmayıp bu monitörü özellikle kullananlara denk gelmiştim. Asus 144Hz modeli eskidi için, BenQ modeli renk konusunda soluk olduğu için bu modeli tercih edenler var. Belki sende düşünebilirsin diye söylemiştim.
Anladım teşekkürler son bir sorum olacak. Asus modeli eskidiği için ne gibi bir dezavantajı olur ?

Anladım teşekkürler son bir sorum olacak. Asus modeli eskidiği için ne gibi bir dezavantajı olur ?
İnan hiçbir fikrim yok ama ben de o modeli almayı düşünmüştüm ve bana eski bir teknoloji -2013 üretimi- daha iyileri 150 TL gibi farkla alınabilir denildi. Bende farklı modellere yoğunlaştım. Fakat ne gibi bir dezavantajı olur bilemem.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı