BenQ XL2430T ile 144 Hertz'e Çıkamamak

Displayport to mini displayport kablo aldım sorunumu çözdüm.İlginiz için teşekkürler SypeR.

Kardeşim 144Hz değerini destekleyen mini displayport - displayport kabloyu nerden buldun. Kime sorsam üreticilere özellikle 60Hz i desteklediğini söylüyor. Sen bana acil lazımsın seni bulmam lazım birader :D

Displayport to mini displayport kablo aldım sorunumu çözdüm.İlginiz için teşekkürler SypeR.

Umarım mailine düşer de görürsün şu mesajımı be

Kablo değilde kısa, küçük bir dönüştürücü alsan?
Onu da düşündüm de var mıdır acaba 144Hz değerini elde edebileceğim bir dönüştürücü ürün. İnternetten şu ürünü bulabildim işimi göreceğini düşünüyorum

Dark Mini DisplayPort - 2 x DisplayPort Dönüştürücü

144Hz değerini elde edebilirim diye düşünüyorum bu ürünle. 4K da 60Hz değerini veriyor çözünürlük düştükçe Hz değer artmaz mı?

Onu da düşündüm de var mıdır acaba 144Hz değerini elde edebileceğim bir dönüştürücü ürün. İnternetten şu ürünü bulabildim işimi göreceğini düşünüyorum

Dark Mini DisplayPort - 2 x DisplayPort Dönüştürücü

144Hz değerini elde edebilirim diye düşünüyorum bu ürünle. 4K da 60Hz değerini veriyor çözünürlük düştükçe Hz değer artmaz mı?
Şöyle DisplayPort ve HDMI (DVI'ın Dijital olan sürümü de dahil) dijital sinyal olduğu için kaliteli ufak bir çevirici kalite kaybına ya da bant genişliğinde çok büyük bir kayıp oluşturmaz.

Linkteki ürün işini görür gibi duruyor. Ama monitöre gidecek kabloyu çok uzun tutmanı tavsiye etmem.

Birinizde çıkıp demiyor ki R7 240'ın altyapısı 144Hz tazeleme için yetersiz kalıyor diye.

R7 240 ve R7 250 ortak olarak sadece Single-Link DVI, HDMI ve D-Sub (VGA) çıkışına sahip. GPU temelinde DisplayPort çıkışı için bile destek yok.

En fazla doğru HDMI kablo ile 120Hz almaya çalışırsınız. A oda ne? Monitör hangi çözünürlükte olduğu yazmadan sadece HDMI için maksimum 120Hz destekliyorum demiş.

Ver. Frequency (Hz)VGA/HDMI: 24~120
DVI-DL/DP: 56~144
[TBODY] [/TBODY]

Yani anlayacağınız sorununuzun asıl kaynağı giriş seviyesi ekran kartınız. :)
Hocam aynı monitör bende de var. HDMI ile maksimum 60 Hz alıyorum. DP TO HDMI bi adaptör alıp,bağlantıyı DP ile kursam 144 Hz alabilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı