Asus VG259QM 24.5" 280Hz 1ms (HDMI+Display) GSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus VG259QM 24.5" 280Hz 1ms (HDMI+Display) GSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Eğer ki CS:GO oynuyorsan ASUS modelini tercih etmelisin. 40 Hz'in bile farkı oluyor bu oyunda. Ayrıca CS:GO için renkler gerçekten önemli. O yüzden size ASUS modelini tavsiye ediyorum.
Eğer ki CS:GO oynuyorsan ASUS modelini tercih etmelisin. 40 Hz'in bile farkı oluyor bu oyunda. Ayrıca CS:GO için renkler gerçekten önemli. O yüzden size ASUS modelini tavsiye ediyorum.
ASUS'u zaten 240Hz olarak kullanacağım. Renkler benim için önemli değil diye 50 kere falan tekrar etmem gerekiyor mu? FreeStyle ile ayarlıyabiliyorum zaten. Hem BenQ'da DyAcc, Black Equalizer falan var diye biliyorum.
ASUS'u zaten 240Hz olarak kullanacağım. Renkler benim için önemli değil diye 50 kere falan tekrar etmem gerekiyor mu? Freestyle ile ayarlayabiliyorum zaten. Hem BenQ'da dyacc, Black equalizer falan var diye biliyorum.