BenQ XL2546 3500 TL'ye Değer mi?

O zaman arada 500₺'den az bir fark olursa BenQ, daha fazla bir fark olur ise ASUS alacağım. Teşekkürler.
Hepsiburada da 2900 TL'ye düşmüş. 600 TL de cebinize kalır.
Teşekkürler, ama monitörü babam doğum günümde alacak. (2 ay sonra) Maalesef o yüzden şuan alamam. :(

Tabii ki de alınır. CS oynayacaksan TN panel önemli değil. Ama bunu da alabilirsin.

Eğer ki CS:GO oynuyorsan ASUS modelini tercih etmelisin. 40 Hz'in bile farkı oluyor bu oyunda. Ayrıca CS:GO için renkler gerçekten önemli. O yüzden size ASUS modelini tavsiye ediyorum.

Eğer ki CS:GO oynuyorsan ASUS modelini tercih etmelisin. 40 Hz'in bile farkı oluyor bu oyunda. Ayrıca CS:GO için renkler gerçekten önemli. O yüzden size ASUS modelini tavsiye ediyorum.
ASUS'u zaten 240Hz olarak kullanacağım. Renkler benim için önemli değil diye 50 kere falan tekrar etmem gerekiyor mu? FreeStyle ile ayarlıyabiliyorum zaten. Hem BenQ'da DyAcc, Black Equalizer falan var diye biliyorum.

ASUS'u zaten 240Hz olarak kullanacağım. Renkler benim için önemli değil diye 50 kere falan tekrar etmem gerekiyor mu? Freestyle ile ayarlayabiliyorum zaten. Hem BenQ'da dyacc, Black equalizer falan var diye biliyorum.

240 Hz IPS bir monitörü vardı ASUS'un 2800TL idi galiba ona da bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı