Sadece CS:GO oynuyorum. Bu bütçede başka bir öneriniz varsa önerebilirsiniz. Panel olarak IPS veya TN olmak zorunda, GTG 1 ms olmalı ve oyunlar için modları olmalı.
Bence bunu almak daha mantıklı. Fast IPS panel kullanıyor. 1 ms gtg gecikmesi de sunuyor.
ASUS TUF GAMING 24.5" VG259QM 280Hz 1ms 2xHDMI DP HDR IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF GAMING 24.5" VG259QM 280Hz 1ms 2xHDMI DP HDR IPS Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VG259QM ITOPYA'da.www.itopya.com
Renkler benim için önemli değil.Alınmaz. 3500 TL'ye TN panel? İyi bir kazık yemek istiyorsan alınabilir.
Bence TN panel alma. Renkler çok kötü oluyor. Attığım monitör aradığınız özellikleri sunuyor bir de IPS panel olmasından dolayı renklerden feragat etmiyorsunuz.İki monitör arasında kaldım. Hangisini alsam bilmiyorum.
Olabilir fakat TN panele 3500 TL para vermek saçma. BenQ diye kazık yiyeceksiniz.İki monitör arasında kaldım. Hangisini alsam bilmiyorum.
Renkler benim için önemli değil.
Renkler benim için hiç önemli değil. BenQ'da daha fazla özellik var diye biliyorum.Bence TN panel alma. Renkler çok kötü oluyor. Attığım monitör aradığınız özellikleri sunuyor bir de IPS panel olmasından dolayı renklerden feragat etmiyorsunuz.
Hepsiburada da 2900 TL'ye düşmüş. 600 TL de cebinize kalır.Renkler benim için hiç önemli değil. BenQ'da daha fazla özellik var diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.