BenQ XL2546K vs XL2540K

• Konuyu başlatan Raemn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 3.719
Ben açınca ateş edemiyorum. Açıp kullanan da görmedim. CS:GO bakın herkes kapalı kullanıyor.
1680908963876.png

XANTARES açık kullanıyor.

ZywOo da açık kullanıyor.
1680909035388.png

Aradaki fark bu.
1680909154582.png

Eki Görüntüle 1731582
XANTARES açık kullanıyor.

ZywOo da açık kullanıyor.Eki Görüntüle 1731583

Aradaki fark bu. Eki Görüntüle 1731585

DyAc açmama sebepleri tam olarak nedir?

Giriş gecikmesini artırıyor ve öyle olmazsa olmaz bir şey değil. Çoğu CS oyuncusunun sizin düşündüğünüz kadar düşünmediğine emin olabilirsiniz.

Kendim 280Hz monitör ile ELMB kullanıyorum Apex ya da Overwatch oynarken iyi ama CS oynarken bir halta yaramıyor desem yeridir adamı görmem ile ölmem ya da öldürmem bir oluyor çünkü. Oyun yapısı önemli biraz.

CS oynarken düşmanı görmem ile öldürmem bir oluyor, rush atan T'nin alnının akındaki detayı görmeme gerek yok kafasının dış hatlarını görmem yeterli.

Kısacası ''DYAC olmazsa profesyonel olamam'' kafasında olmanıza gerek yok. Siz bu özelliği seveceğinizi düşünüyor musunuz, önemli olan o.

Ben şahsen seviyorum ve tavsiye ederim, fakat dürüst fikrimce zorunluluk değil.

Giriş gecikmesini artırıyor ve öyle olmazsa olmaz bir şey değil. Çoğu CS oyuncusunun sizin düşündüğünüz kadar düşünmediğine emin olabilirsiniz.

Kendim 280Hz monitör ile ELMB kullanıyorum Apex ya da Overwatch oynarken iyi ama CS oynarken bir halta yaramıyor desem yeridir adamı görmem ile ölmem ya da öldürmem bir oluyor çünkü. Oyun yapısı önemli biraz.

CS oynarken düşmanı görmem ile öldürmem bir oluyor, rush atan T'nin alnının akındaki detayı görmeme gerek yok kafasının dış hatlarını görmem yeterli.

Kısacası ''DYAC olmazsa profesyonel olamam'' kafasında olmanıza gerek yok. Siz bu özelliği seveceğinizi düşünüyor musunuz, önemli olan o.

Ben şahsen seviyorum ve tavsiye ederim, fakat dürüst fikrimce zorunluluk değil.
Şuan ürünü aldım BenQ XL2546K'yı kullanmaktan baya da memnun ve mutluyum. DyAc ile Jett dashlerinde o göz yormayı azalttığını az da olsa hissettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı