BenQ XL2566k alınır mı?

sashafps

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
BenQ XL2566K
Şu an aktif olarak ASUS VG259QM 280Hz kullanıyorum, ama görüntü genel olarak titrek ve pek hoşuma gitmiyor, BenQ 360Hz sipariş edeceğim, kullanan veya bilgisi olan var mı? Daha soft bir akış istiyorum, Valorant CS gibi oyunları top seviyede oynuyorum.

Alınmaz.

TN panel bir model o paraya alınmaz.

Alınmaz.

valorant cs de sorun çıkartmaz tn

Alınmaz.

Olay TN panel olması zaten. Bir bildiğiniz BenQ'nun o kadar teknolojisi varken "aabi TN panel pastel boya ya adamlar gözükmüyo IPS varken TN'ye o para verilmez". Onu geçtim adama 27 inç OLED ekran önermişsin, oldu olacak 32 ekran televizyon önerelim... Konu sahibi arkadaş da gün boyu hikaye oyunları oynadığını yazmış, hiç ekranı bir anda falan da döndürmez herhalde rekabetçi oyunlarda.

Adam sadece Valorant CS gibi tamamen düşük input lag'a, düşük gecikmeye dayalı oyunlar oynuyor. 360 veya 240 hertz alacağın TN(AUO) hariç hiçbir panel zaten yapısı gereği TN(AUO) panel kadar performans gösteremez. Bu yıllardır değişemeyen bir gerçek, en erken 2030da TN geride kalmaya başlar, ki onu da sanmıyorum.

Bütçe çıkıyorsa 2566 alın, çıkmıyorsa 2546 da olur.

Olay TN panel olması zaten. Bir bildiğiniz BenQ'nun o kadar teknolojisi varken "aabi TN panel pastel boya ya adamlar gözükmüyo IPS varken TN'ye o para verilmez". Onu geçtim adama 27 inç OLED ekran önermişsin, oldu olacak 32 ekran televizyon önerelim... Konu sahibi arkadaş da gün boyu hikaye oyunları oynadığını yazmış, hiç ekranı bir anda falan da döndürmez herhalde rekabetçi oyunlarda.

Adam sadece Valorant CS gibi tamamen düşük input lag'a, düşük gecikmeye dayalı oyunlar oynuyor. 360 veya 240 hertz alacağın TN(AUO) hariç hiçbir panel zaten yapısı gereği TN(AUO) panel kadar performans gösteremez. Bu yıllardır değişemeyen bir gerçek, en erken 2030da TN geride kalmaya başlar, ki onu da sanmıyorum.

Bütçe çıkıyorsa 2566 alın, çıkmıyorsa 2546 da olur.
1725101203331.png

27 inç ile rekabetçi oyun oynanmayacağını kim söylemiş. Bende Faceit level 10 olup sizin hayal edemeyeceğiniz E-sporculara karşı oynamış biri olarak öneriyorum ? Hatta 540hz yerine 360HZ oled alınmasını bile daha doğru buluyorum. Motion blur çok daha düşük. Gecikme performansı çok daha iyi. Ghosting oranı çok daha düşük. Benq'nun TN panelde sunduğu özelliklerin daha iyisini OLED zaten kendi performansında barındırıyor.

Karşındaki kişinin kim olduğu ile alakalı bilgi sahibi olmayıp konuşuyorsunuz cidden gülüyorum. E-sporcuların çoğu 24.5 kullanıyor diye rekabetçide illa 24.5 inç monitör alma zorunluluğu varmış gibi takılıyorsunuz. Ozaman herkes E-sporcuların ayarlarını ve ekipmanlarını kopyalasın sevdiği bir tane onun gibi oynasın.

Eki Görüntüle 2298768
27 inç ile rekabetçi oyun oynanmayacağını kim söylemiş. Bende Faceit level 10 olup sizin hayal edemeyeceğiniz E-sporculara karşı oynamış biri olarak öneriyorum ? Hatta 540hz yerine 360HZ oled alınmasını bile daha doğru buluyorum. Motion blur çok daha düşük. Gecikme performansı çok daha iyi. Ghosting oranı çok daha düşük. Benq'nun TN panelde sunduğu özelliklerin daha iyisini OLED zaten kendi performansında barındırıyor.
Aynen, hayallerin ve kompleksin içinde yaşamaya devam edebilirsin.
"Oled panel çok iyi abi ya gecikme 0.8 abi daha iyisi yok ya neyse 900 saatim doldu ekran yandı beyler yardımcı olur musunuz." 1980den bu yana geliştirilen kullanılan panelin stabilizasyonuna, optimizasyonuna 10 level cs2 faceit profiliyle sallıyor adam ya, tamam sensin.

Dosya Ekleri

• IMG_8386.jpeg
    IMG_8386.jpeg
    105,5 KB · Görüntüleme: 46
Aynen, hayallerin ve kompleksin içinde yaşamaya devam edebilirsin.
"OLED panel çok iyi abi ya gecikme 0.8 abi daha iyisi yok ya neyse 900 saatim doldu ekran yandı yardımcı olur musunuz?" 1980'den bu yana geliştirilen kullanılan panelin stabilizasyonuna, optimizasyonuna 10 level CS2 FACEIT profiliyle sallıyor adam ya, tamam sensin.

OLED çıkan şu an istisnasız neredeyse her modelde 3 yıl yanma garantisi veriyor firmalar zaten :D 240Hz olan model ile 360Hz olan modeli karşılaştırmışsın Ghosting performansına bakıyoruz ASUS olan 240Hz'de 360Hz TN Panel'den daha iyi ghosting performansı vermiş üstüne sırf görüntüyü netlesin diye DyAc+ açmış bu sefer de daha fazla ghosting yemiş panel aynen hacım 1980'ler falan :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı