BenQ Zowie FK2-C alınır mı?

Atosfer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, konunun başlığında belirtmiş olduğum BenQ Zowie FK2-C faresinin küçük eller için olduğu ve avuç içi tutuş için uygun olduğunu okudum internet üzerinden.
Bu sebeple palm grip için uygun olduğunu düşündüm sizin başka fikirleriniz var mı? Ayrıca Razer DeathAdder elit kullanıp memnun kaldığım elime tam oturan farelerden biriydi.
Aslında alışkanlık olarak kablolu mouse kullanmayı seviyorum ve fiyatını hak eden bir kablolu mouse arıyorum.

Merhaba, konunun başlığında belirtmiş olduğum BenQ Zowie FK2-C faresinin küçük eller için olduğu ve avuç içi tutuş için uygun olduğunu okudum internet üzerinden.
Bu sebeple palm grip için uygun olduğunu düşündüm sizin başka fikirleriniz var mı? Ayrıca Razer DeathAdder elit kullanıp memnun kaldığım elime tam oturan farelerden biriydi.
Aslında alışkanlık olarak kablolu mouse kullanmayı seviyorum ve fiyatını hak eden bir kablolu mouse arıyorum.
E-Spor için alacaksanız alın ama bu fiyatı hak etmeyen bir sensörü var normalde.

Razer Viper 8KHz bakabilirsiniz.

Hayır olmaz. Ürünün kendisi güzel.

Bu arada sorun olmaz derken Amazon'la alakalı değil ürünle alakalı sormak istedim size. Şimdi bunu Amazon Us'den aldık. Geldi elime sorunsuz. Global garantili gelecek değil mi ürün? Türkiye'de başına bir şey geleceği zaman Türkiye'de verebileceğiz garantiye vb?

Bu arada sorun olmaz derken Amazon'la alakalı değil ürünle alakalı sormak istedim size. Şimdi bunu Amazon Us'den aldık. Geldi elime sorunsuz. Global garantili gelecek değil mi ürün? Türkiye'de başına bir şey geleceği zaman Türkiye'de verebileceğiz garantiye vb?
Evet hocam.

zowie fk2-c alabilirsin. "c" serisinin fiyatları kablolu mouselar için birazcık overpriced olabilir ama sağlam mouse hepsi, uzun süre götürür seni zowie. pmw3360 sensöre sahip, kötü bi sensör değil zaten robot falan değilsin diğerleriyle farkını anlaman çok zor gayet iyi çalışıyor

razer viper 8k almanı önermem baya sıkıntıları var alanların çoğu şikayetçi zaten 240hz monitörün yoksa razer bile almanı önermiyor sanırım

eğer deathadder gibi bi mouse istiyosan zowie ec2/3-c'ye bakabilirsin o da ergo shape ama wireless olsun dersen deathadder v3 alabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı