Benq Zowie FK2 VS Razer Basilisk X

Genel olarak arkadaşlar bu mouse u tercih etmiş. Ben de galiba bu mouse u alacağım. Ama kesin kararımı iki mouse hakkında videolar izleyerke vereceğim ilk izleyeceğim video bu isteyen arkadaşlar da izleyebilir ben büyük ihtimal 20 dakika sonra tercihimi buraya yazacağım.

Bu videoyu izlemeyeceğim farklı bir mouse ile alakalıymış.

Ben Zowie'yi ev kullanımı için uygun görmediğimi belirttim. Turnuvaya katılmayan Zowie mouse alamaz demedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sana şu videoyu bırakıp kaçıyorum. Ev kullanımı için neden uygun görmeyesin allah aşkına evde de oyun oynuyorsun turnuvada da. Turnuvada altın mouse pad mi veriyorlar mouse'un altına.

Güzel tartışma olmuş. Zowie ile kıyaslanan razer allahtan ama basilisk :( Keşke Death Adder ile kıyaslasaydınız. Eğer kıyas basilisk ve FK2 olsa direkt FK2 derdim. Birader Basilisk'in ergonomisinin FK2 ile zerre alakası yok. Zaten kablosuz mouse teknolojisi için hala çok erken olduğu anlaşıldı, logitech gazıyla kablosuza geçen çoğru pro tekrar eski kablolularına döndü. Daha 1 2 senesi var kablosuzun, bir de zaten pro scene'de kablosuz istikrarlı hale gelirse zaten Zowie ilk çıkaran firmalardan biri olur. Adamların işi gücü CS:GO.

DeathAdder ile kıyaslamak daha doğru olur. Death Adder v2 daha güncel özelliklere sahip bir mouse evet ama sensör konusunda 3310'da yabana atılır bir sensör değil. Öte yandan FK2 Divina'larda zaten 3360 sensör var, ayrıca FK2-B'yi duyurdular ki 3360 sensör keyfini mat kaplama ile yaşayabileceğiz.

Zowie'ye karşı Razer alacaksanız bare death adder v2 alın ama DA v2nin de boyut olarak muadili zaten FK2 değil FK1 ya da FK1+ daha yakın DA V2'ye genişlik ve uzunluk olarak yakın ama yükseklik olarak tüm FK serilerinden daha bombeli. Razer 42mm, FK'nın en yükseği FK1+ 38mm.

CS:GO oynarken mouse'un küçüğü makbüldür. Bu yüzden DA V2'de'ye karşı yine FK1 - 1+ ya da 2 derim hatta FK Divina ve FK2-B ile zaten aradaki teknoloji farkı da kafa kafaya oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı