BenQ Zowie monitör ayarları

HachiRoku86

Hectopat
Selamlar, XL2546 modelini satın aldım. CS:GO için internette bir sürü referans alabileceğim ayarları bulabiliyorum. Fakat Valorant için maalesef kaynak bulamadım. FPS 1 ayarında görüntünün çok kötü olduğunu düşünüyorum. BenQ monitöre sahip ve Valorant oynayan arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

Selamlar, XL2546 modelini satın aldım. CS:GO için internette bir sürü referans alabileceğim ayarları bulabiliyorum. Fakat Valorant için maalesef kaynak bulamadım. FPS 1 ayarında görüntünün çok kötü olduğunu düşünüyorum. BenQ monitöre sahip ve Valorant oynayan arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.
bende xl2411k modeli var kendim gamer1 bazende gamer 2 kullanıyorum yanılmıyorsam zowie kendisi valorant için game modlarını tavsiye ediyor ve shroud da gamer 2 modunu kullanıyor eğer gene güzel gelmezse gözüne gamer 1 i seçip üstünde oynama yapabilirisin.

Bende XL2411k modeli var kendim gamer1 bazen de gamer 2 kullanıyorum yanılmıyorsam Zowie kendisi Valorant için Game modlarını tavsiye ediyor ve shroud da gamer 2 modunu kullanıyor eğer gene güzel gelmezse gözüne gamer 1'i seçip üstünde oynama yapabilirisin.

Ben uzun uzun araştırdım. Sonunda kendime uygun ayarları seçmeye karar verdim. Profesyonel oyuncular eski alışkanlıklarından dolayı parlaklık ayarını yüksekte oynuyor. Bence Valorant'ta gereksiz. Belki denemek istersin diye ayarlarımı paylaşıyorum. Belki senin işine yarar.

DyAC: Premium
Black eQualizer: 2
Color Vibrance: 15
Low blue Light : 0
İnstant Mode: ON
Brightness: 30
Contrast: 10
Sharpness: 8
Gamma: 2
Color Temperature: User define 100 100 100
AMA: Premium

Ben uzun uzun araştırdım. Sonunda kendime uygun ayarları seçmeye karar verdim. Profesyonel oyuncular eski alışkanlıklarından dolayı parlaklık ayarını yüksekte oynuyor. Bence Valorant'ta gereksiz. Belki denemek istersin diye ayarlarımı paylaşıyorum. Belki senin işine yarar.

DyAC: Premium
Black eQualizer: 2
Color Vibrance: 15
Low blue Light : 0
İnstant Mode: ON
Brightness: 30
Contrast: 10
Sharpness: 8
Gamma: 2
Color Temperature: User define 100 100 100
AMA: Premium
benimki şuanki ayarım gamer1 in üstünden ayarlamalar yaptım bende valorant oynuyorum sadece, senden değişik olan kısmı sharpness:7 :D valorant için gayet tamin edici.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı