BenQ Zowie RL2455 Ghosting sorunu

symbiotic

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben Benq Zowie RL2455 model monitörü aldım kullanan arkadaşlar varsa bir kaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz.

1- Monitörde az da olsa ghosting var ghosting testinde belli oluyor sizde de var mı? (test linki:https://www.testufo.com/#test=ghosting)

2- Monitörde siyah renkler çok karanlık böyle kara delik gibi siyah renkler bir garip gözüküyor fazla siyah, ayarları değiştirdim ama onu pek çözemedim. Sizde bu şekilde mi çözdüyseniz kullandığınız ayarları yazabilir misiniz?

3- Monitörün hoparlör olan kısmına yaklaştığımda orada hafif bir ses duyuyorum böyle fan üfleme sesi gibi ya da gaz kaçağı sesi olur ya böyle tıss diye o şekilde bir ses geliyor bu normal mi sizde var mı ?

Bunları cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,iyi geceler
Konunun açılmasından bu yana epey süre geçmiş,belki de sorunu çözdünüz ama yine de yazmak istedim yeni alan arkadaşlar da benim gibi kafayı yiyebilir sorunu halletmek için.
Arkadaşlar monitör menü kısmından picture sekmesine giriyoruz ve en altta AMA adlı seçeneği OFF haline getiriyoruz,sorun ortadan kalkıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı