BenQ Zowie XL2411 144Hz monitör 60Hz veriyor

busebyndr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, kuzenim kendine yeni bir bilgisayar topladı. Bilgisayarı sıkıntısız çalışıyor ancak ne yaparsak yapalım 60 Hz'den fazla alamıyoruz. Kablo da değiştirdik, ayarlara da baktık ancak bir çözüm bulamadık. Yardımcı olabilen olursa seviniriz.
Monitör: BenQ Zowie XL2411.
Ekran kartı: 4070 Super.
Aldığımız HDMI kablosu da bu linkteki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, kuzenim kendine yeni bir bilgisayar topladı. Bilgisayarı sıkıntısız çalışıyor ancak ne yaparsak yapalım 60 Hz'den fazla alamıyoruz. Kablo da değiştirdik, ayarlara da baktık ancak bir çözüm bulamadık. Yardımcı olabilen olursa seviniriz.
Monitör: BenQ Zowie XL2411.
Ekran kartı: 4070 Super.
Aldığımız HDMI kablosu da bu linkteki.

Ayarlardan sistem > ekran > gelişmiş ekran ayarlarından yenileme hızı ayarına bakın. Oradan değiştirebilmeniz gerekir. Eğer olmazsa ekran kartı sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol edin.

O monitor HDMI ile en fazla 60Hz verir diye biliyorum.

BenQ Zowie XL2411 144Hz Görüntü Almak
Tamam, bu konuyu okuduğumda anladım olayı çok teşekkürler. Sürücüyle ilgili bir sıkıntımız yok her şey güncel ve yenileme hızı ayarlarına da baktık zaten bu kadar kolay bir şey için başlık açmazdım.
Ama evet bu monitör 2.0 kablo desteklemediğinden oluyor muhtemelen, kendisinin zaten dvi kablosu vardı ona dönüştürücü alıp deneyelim bir de öyleyse, çünkü ekran kartından malesef dvi girişi yok hdmi'a dönüştürmemiz gerekecek.
Çok teşekkürler.

Tamam, bu konuyu okuduğumda anladım olayı çok teşekkürler. Sürücüyle ilgili bir sıkıntımız yok her şey güncel ve yenileme hızı ayarlarına da baktık zaten bu kadar kolay bir şey için başlık açmazdım.
Ama evet bu monitör 2.0 kablo desteklemediğinden oluyor muhtemelen, kendisinin zaten DVI kablosu vardı ona dönüştürücü alıp deneyelim bir de öyleyse, çünkü ekran kartından maalesef DVI girişi yok HDMI2a dönüştürmemiz gerekecek.
Çok teşekkürler.

Ekran karti driverine girip özel çözünürlük ile Hertz'i 1920 1080 144 gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı