BenQ Zowie XL2411p alınır mı?

FPS oyunları oynuyorum ve yakın zamanda profesyonel seviyede oynamak istiyorum bu monitör nasıldır?

TN panel renkler canlı değil soluk ben bunu kullanıyorum AOC 24G2U 24 inc 144 Hz 1ms FreeSync Oyuncu Monitörü(Ölü Pixel) Fiyatları ve Özellikleri yanlarında ki plastik böyle pek sağlam değil kablosu bazen temazsızlık yapabiliyor onun haricinde hariki bir monitör.

FPS oyunları oynuyorum ve yakın zamanda profesyonel seviyede oynamak istiyorum bu monitör nasıldır?
Evet kesinlikle almanız gerekiyor. TN panel kötü deniliyor ama renkleri çoğu ucuz IPS panelden daha iyi ve gecikmeleri bu seviyedeki çoğu IPS panelden daha hızlı.

Neden monitörün isminde ölü piksel yazıyor?

ÜRÜNLERDE 1 İLE 3 ADET ARASINDA ÖLÜ PİXEL BULUNMAKTADIR. KULLANIMA ENGEL BİR KUSUR BULUNMAMAKTADIR.

ÜRÜNLER KULLANILMAMIŞ OLUP-ORİJİNAL KUTUSUNDA VE EKSİKSİZ APARATLARI İLE GÖNDERİLMEKTEDİR.

ADINIZA YADA FİRMANIZA FATURALI OLUP 3 YIL AOC TÜRKİYE GARANTİSİNDEDİR.

ÜRÜNLERDE 1 İLE 3 ADET ARASINDA ÖLÜ PİXEL BULUNMAKTADIR. KULLANIMA ENGEL BİR KUSUR BULUNMAMAKTADIR.

ÜRÜNLER KULLANILMAMIŞ OLUP-ORİJİNAL KUTUSUNDA VE EKSİKSİZ APARATLARI İLE GÖNDERİLMEKTEDİR.

ADINIZA YADA FİRMANIZA FATURALI OLUP 3 YIL AOC TÜRKİYE GARANTİSİNDEDİR.
Üründe 1 ila 3 adet ölü piksel var ama kullanılmamış? Kronik sorunlu ürün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı