BenQ Zowie XL2411P alınır mı?

dubyok

Hectopat
Yer
Graz Avusturya
Arkadaşlar CS:GO oynuyorum, hatta profesyonel derecede. Yeni alacağım PC'de monitör için XL2411P önerisi ile karşılaştım, iyi midir sizce? Aslında şu 27" AOC'lar da iyi gibi ama XL2411P daha profesyonelmiş, ne düşünüyorsunuz?
.

Son düzenleme:
Kesinlikle alınmaz, daha VRR bile yok. TN alacaksanız da daha iyi TN modeller var, Viewsonic XG240R şu an piyasadaki en hızlı 144Hz monitörlerden biri ona bakabilirsiniz.

VRR teknolojisinin eğer donanımın yeterince güçlü değilse Hz senkronizasyonu yapabilmek için monitöre input lag eklediğini biliyorsun değil mi bu tavsiyeyi verirken? Eğer donanımın ve monitörün yeterince güçlüyse de VRR'a ihtiyacın kalmıyor zaten.

Hz'in Ms'ten daha önemli olduğu oyunlarda G-Sync ve Freesync'in önemi yadsınamaz tabi ama gidip de CS:GO'yu Inputlag ile oynayıp monitörün tepki süresinin içine edeceksem, ne yapayım ben 144 Hz'i? Ondan sonra "adama ateş ediyorum ediyorum ölmüyo" diye geziyor millet ortada.

Ataberk:
XL2411p çok iyi bir monitör 144Hz bandı için. Display Port ile kullandığına emin ol

VRR'in kazandırdıklarının yanında yaptığı Input Lag'ın önemi yok. 2019 yılında VRR desteklemeyen bir monitör çağ dışı kalmıştır. Senin kesinlikle farkedebileceğin bir Input Lag farkı yok ortada.

Donanımın yeterliyse de VRR'a ihtiyacın kalıyor, sadece CS:GO ve LoL oynamıyorsan VRR'a kesinlikle ihtiyacın var. 144 FPS'in altına düştüğün her saniye VRR'a ihtiyacın var.

VRR'in kazandırdıklarının yanında yaptığı Input Lag'ın önemi yok. 2019 yılında VRR desteklemeyen bir monitör çağ dışı kalmıştır. Senin kesinlikle farkedebileceğin bir Input Lag farkı yok ortada.

Donanımın yeterliyse de VRR'a ihtiyacın kalıyor, sadece CS:GO ve LoL oynamıyorsan VRR'a kesinlikle ihtiyacın var. 144 FPS'in altına düştüğün her saniye VRR'a ihtiyacın var.
VRR hangi 144hz monitörlerde var

Benim okuduğum incelemelerde, min 20 max 30 40MS'e kadar etkisi var deniyor. Çözünürlüğe ve donanıma bağlı olarak.

Bunun gibi bir çok test var. Tamam farklı oyunlarda Ms çok önemli değil ama CS:GO ve PUBG gibi, Apex Legends ya da R6 gibi rekabetçi fps oyunlarında MS gerçekten Hz'den çok çok daha önemli.

Stabil bir 75Hz 1 Ms'i Stabil bir 144Hz 20Ms'e tercih ederim. Adamı geç gördükten sonra, istersen çok akıcı bir şekilde gör, adam seni senden önce görüp vurduktan sonra hiç önemi yok o işin.

Aynı şey yine rekabetçi seviyedeki moba oyunlarında da geçerli. Ama hani Borderlands ne bileyim benzeri semi casual oyunlar oynuyorsan, haklısın o zaman inputlag yerine şöyle güzel çözünürlükte 144Hz'in keyfi başka.

Benim okuduğum incelemelerde, min 20 max 30 40MS'e kadar etkisi var deniyor. Çözünürlüğe ve donanıma bağlı olarak.

Bunun gibi bir çok test var. Tamam farklı oyunlarda Ms çok önemli değil ama CS:GO ve PUBG gibi, Apex Legends ya da R6 gibi rekabetçi fps oyunlarında MS gerçekten Hz'den çok çok daha önemli.

Stabil bir 75Hz 1 Ms'i Stabil bir 144Hz 20Ms'e tercih ederim. Adamı geç gördükten sonra, istersen çok akıcı bir şekilde gör, adam seni senden önce görüp vurduktan sonra hiç önemi yok o işin.

Aynı şey yine rekabetçi seviyedeki moba oyunlarında da geçerli. Ama hani Borderlands ne bileyim benzeri semi casual oyunlar oynuyorsan, haklısın o zaman inputlag yerine şöyle güzel çözünürlükte 144Hz'in keyfi başka.
Benq xl2720 aldım inpud lagı iyi midir ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı