BenQ Zowie XL2546 alınır mı?

meirei

Femtopat
Daha fazla  
İkinci el XL2546 ile XL2546k arasında kaldım. Ama XL2546'yı 8000 TL bandında ikinci el buldum ve XL2546k için bütçemi zorlasam mı emin değilim. Halihazırda MSI MAG 256F monitörüm var onu yan monitör olarak kullanacağım yani TN panel monitörün yanında başka işler için kullanacağım bir IPS monitörüm halihazırda bulunacak. Genellikle FPS oyunları oynuyorum o yüzden bu modeller arasında kaldım. Sizler ne düşünüyorsunuz? Önerebileceğiniz başka monitörler de varsa 240Hz onlara da bakmak isterim.

2. monitörü illa 240Hz almanıza gerek yok bu arada. Ucuz yollu tercihlere bakabilirsiniz.

Yok demek istediğim şu an kullandığım monitörü ikinci ekran olarak kullanacağım BenQ monitörü FPS oyunları için ana monitör olarak kullanmayı düşünüyorum.

Zowie artık biraz tarih oldu diyebiliriz. Bütçenizi tam olarak belirtirseniz 240-280 ya da 360Hz bir monitör önerebiliriz. TN panel görüntü olarak biraz soluk durur.

Uretim tarihi 2017 olan bir monitoru almak (XL2546, K olan degil) oldukca mantiksiz. Alternatif oneri istersen Viewsonic XG2431 oneririm. Ikinci elde rahat ucuza bulursun ve XL2546K gibi TN panel degil, IPS. PureXP teknolojisi bulunuyor bu da DyAc+ ile ayni amaca hizmet ediyor yani hareketli nesnelerin daha az blurlanmasini saglayan bir teknoloji.

Uretim tarihi 2017 olan bir monitoru almak (XL2546, K olan degil) oldukca mantiksiz. Alternatif oneri istersen Viewsonic XG2431 oneririm. Ikinci elde rahat ucuza bulursun ve XL2546K gibi TN panel degil, IPS. PureXP teknolojisi bulunuyor bu da DyAc+ ile ayni amaca hizmet ediyor yani hareketli nesnelerin daha az blurlanmasini saglayan bir teknoloji.
Dediğiniz model gözüme çarpmıştı evet aklımda şu anda 3 model var açıkcası
BenQ Zowie Xl2546
Viewsonic XG2431
Dell 2524H
Fiyatları hemen hemen aynı bulabildim. TN panelin hızı yüzünden ve elimde zaten IPS panel olduğu için en hızlı olanı (input lag, GTGms) almak istiyorum. Sadece rekabetçi fps için kullanacağım en son neyi önerirsiniz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı