Benzin istasyonunda çalışılır mı?

Daha fazla  
Pompacı olacağım. Yapılır mı, nasıl iş? Benzın dızel olayını nasıl cozerım? Hangı fırma en ıyısı?

Hangi firma değil mevzu. İstasyondan istasyona değişir. Benzin/dizel olayı ne? Henüz ayırt edemiyorsanız çok zorluk çekersiniz -ki pompacılık göründüğü kadar kolay değil-.

Hangi firma değil mevzu. İstasyondan istasyona değişir. Benzin/dizel olayı ne? Henüz ayırt edemiyorsanız çok zorluk çekersiniz -ki pompacılık göründüğü kadar kolay değil-.

Benzın mı dızel mı oldugunu nasıl anlarım, sistemde gozukuyor mu, neden kolay degıl, zorlukları neler, sen şu an calısıyor musun? Yardımcı olursan sevınırım.

Benzın mı dızel mı oldugunu nasıl anlarım, sistemde gozukuyor mu, neden kolay degıl, zorlukları neler, sen şu an calısıyor musun? Yardımcı olursan sevınırım.

Plakadan tanımlıyor artık istasyonlar. Pompaların da zaten muhtemelen üstünde benzin-dizel yazısı, işareti veya simgesi vardır.

Pompacı olacağım. Yapılır mı, nasıl iş? Benzın dızel olayını nasıl cozerım? Hangı fırma en ıyısı?

Yapılıp yapılmaması Istasyon'a ve sana kalan bir durum. Benzin-dizel kısmıda, eğer çok çok ilkel bir istasyonda çalışmayacaksan Plaka'yı girdiğinde sistemden gözükür. Benzinli ise benzinli dışında yakıt vermeni engeller. Firma konusunda da dediğim gibi, istasyondan istasyona değişir.

Bence çalışmaya başlamadan önce sana iyice öğretirler zamanla da elin alışır sadece benzini damlatmamaya dökmemeye falan özen göster bazı insanlar sıkıntılı olduğu için ne damlatıyosun gibisinden kavga çıkartmaya çalışabilirler ona dikkat et.

Plakadan tanımlıyor artık istasyonlar. Pompaların da zaten muhtemelen üstünde benzin-dizel yazısı, işareti veya simgesi vardır.

Plaka tanıma sıstemı varsa sıkıntı olmaz benzın dızel olayı da benım ıcın maas olarak en ıyı veren fırma hangisi olursa o daha ıyı olur. Çok yere başvurdum şu an ama en ıyı Shell galıba ama her Shell aynı vermıyor mesela, garip.

Maaş onemlı ya benım ıcın, zorlukları var mı bir de o onemlı. yapan bırısı yardımcı olsa ıyı olur.

Pompanın üstünde yazar. Motorin olan dizel, benzin yazan ise benzindir.

Hocam onu ben de biliyorum da araba dızel mı benzın mı onu nasıl anlarım diye sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…