Benzin istasyonunda çalışılır mı?

Çok kolay bir iş bana kalırsa. Tek problem sıcak havalarda baya yoruyor. Onun dışında fiziksel zorluk yok, sadece ayakta/yaslanır şekilde duruyorsunuz. LPG kısmı bir tık daha zor benzin/dizel'den çünkü eski araçların altına yatmanız gerekiyor.

Bence çalışmaya başlamadan önce sana iyice öğretirler zamanla da elin alışır sadece benzini damlatmamaya dökmemeye falan özen göster bazı insanlar sıkıntılı olduğu için ne damlatıyosun gibisinden kavga çıkartmaya çalışabilirler ona dikkat et.

Aynen öyle. kavga olayı da olabılıyor, ınsanlar garip. zaten alıştırma süreci olacak ama yine bilenlere sorayım dedım.

Maaş onemlı ya benım ıcın, zorlukları var mı bir de o onemlı. Yapan bırısı yardımcı olsa ıyı olur.
Aldığına verdiğine dikkat etmen fişlere sahip çıkman lazım yoksa açık çıkar en son mesai bitimi hepsini toplu şekilde topluyorsun karıştırabileceğin için LPG de çalıştırabilirler onu da tavsiye etmem.

Aldığına verdiğine dikkat etmen fişlere sahip çıkman lazım yoksa açık çıkar en son mesai bitimi hepsini toplu şekilde topluyorsun karıştırabileceğin için LPG de çalıştırabilirler onu da tavsiye etmem.

Hocam onun haricinde ekstra neyde sorun yaşabilirim neye dikkat etmeliyim.

Çok kolay bir iş bana kalırsa. Tek problem sıcak havalarda bayağı yoruyor. Onun dışında fiziksel zorluk yok, sadece ayakta/yaslanır şekilde duruyorsunuz. LPG kısmı bir tık daha zor benzin/dizel'den çünkü eski araçların altına yatmanız gerekiyor.

Kral onun harici nelere dikkat etmeliyim ne gibi sıkıntılar olur hiçbir şey bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı