Çok kolay bir iş bana kalırsa. Tek problem sıcak havalarda baya yoruyor. Onun dışında fiziksel zorluk yok, sadece ayakta/yaslanır şekilde duruyorsunuz. LPG kısmı bir tık daha zor benzin/dizel'den çünkü eski araçların altına yatmanız gerekiyor.
Bence çalışmaya başlamadan önce sana iyice öğretirler zamanla da elin alışır sadece benzini damlatmamaya dökmemeye falan özen göster bazı insanlar sıkıntılı olduğu için ne damlatıyosun gibisinden kavga çıkartmaya çalışabilirler ona dikkat et.
Çoğu arabanın depo kapağının içinde yazar benzinli veya dizel olduğu. Onun dışında gelen kişiye de sorabilirsiniz benzin mi dizel mi diye. En son çare koklarsınız
Taşıt tanıma sistemi var, okutunca bilgileri çıkar. Taşıt tanıma sistemi olmayan araca denk gelirseniz, şoföre bu araç benzin mi? dizel mi? diye sorarsınız bu kadar.
Hocam kaç saat olduğunu öğrenin öncelikle. Benzin dizel olayını zamanla tanırsınız araba sesinden. Babam pompacı oradan biliyorum bende. Ama bence yapılmaz gece vardiyası zor iş.
Aldığına verdiğine dikkat etmen fişlere sahip çıkman lazım yoksa açık çıkar en son mesai bitimi hepsini toplu şekilde topluyorsun karıştırabileceğin için LPG de çalıştırabilirler onu da tavsiye etmem.
Aldığına verdiğine dikkat etmen fişlere sahip çıkman lazım yoksa açık çıkar en son mesai bitimi hepsini toplu şekilde topluyorsun karıştırabileceğin için LPG de çalıştırabilirler onu da tavsiye etmem.
Çok kolay bir iş bana kalırsa. Tek problem sıcak havalarda bayağı yoruyor. Onun dışında fiziksel zorluk yok, sadece ayakta/yaslanır şekilde duruyorsunuz. LPG kısmı bir tık daha zor benzin/dizel'den çünkü eski araçların altına yatmanız gerekiyor.
Stres olacak bir şey yok. Çok basit bir iş. Çalışmaya başladığınız zaman neye dikkat etmeniz gerektiğini gördükçe anlarsınız. Max 1 haftada her şeye hakim olacağınız bir iş.