Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.787 Makaleler 5 Çözümler 13 25 Aralık 2021 #21 Benzin diyorum. O arabaya asla LPG sokmam. 1- 2010 model üstüne sokmam. 2- Bunların içtiği her damla helaldir.
Benzin diyorum. O arabaya asla LPG sokmam. 1- 2010 model üstüne sokmam. 2- Bunların içtiği her damla helaldir.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #22 P3rcy dedi: Dikkat de ediyorum aslında bilinçsiz bir kullanıcı sayılmam, ara gazlanmalar yapmıyorum kalkışlarda fazla gaz vermiyorum fakat bir türlü düşüremiyorum ortalamayı. Econ modunu açıyor musunuz acaba? Bir de gazı nereden alıyorsunuz? @Odyofil Genişletmek için tıkla... Eco modu açık kullanıyorum. Benzini BP ultimate alıyorum.
P3rcy dedi: Dikkat de ediyorum aslında bilinçsiz bir kullanıcı sayılmam, ara gazlanmalar yapmıyorum kalkışlarda fazla gaz vermiyorum fakat bir türlü düşüremiyorum ortalamayı. Econ modunu açıyor musunuz acaba? Bir de gazı nereden alıyorsunuz? @Odyofil Genişletmek için tıkla... Eco modu açık kullanıyorum. Benzini BP ultimate alıyorum.