Benzinci yanlışlıkla deponuzu fullese ne yapardınız?

Benzin ve mazotu sürekli karıştırıyorum, ifademde çelişki olduğu doğrudur
Acımakta hata ettin. Ben olsam arabamı söktürmezdim. Üstelik o arada boşaltırken de sağa sola temizinden bi 5 liralık saçılmıştır.
Söktürmekte gerçekten hata ettim, beceremeyebilirdi. Etrafa saçılan mazot 5TL değil en az 5 litre vardır. İlk başta birden fışkırdığı için üstümüze başımıza bulaştı zaten.

Üstelik depodan emebilirdiniz boruyla. Ne etrafa saçılırdı nede arabayı sökerdi.

Aynı durumla Antalya’dan Manisa’ya giderken yanlış hatırlamıyorsam Salihli de karşılaşmıştım. Bir kahve almak için yanaştığım benzinlikte kahveyi alıp çıktıktan sonra aracın deposunun doldurulduğunu gördüm üstelik yakıt almak için yanaşmamıştım ama çalışan arkadaş hortum sınırlarını zorlayarak depoyu doldurmayı başarmış, takdire şayan bir hareketti doğrusu. Neyse sonrasında “Sen bırakıp gidince doldur anladım doldurdum abi” gibi saçma bir bahane uydurdu. Doldurduğu yakıt Benzin olmadığı için LPG’yi boşaltamayacağımızdan nasıl olsa uzun yola gidiyoruz diyerek ödemeyi yaparak ve yol boyunca o arkadaşa söylenerek yolumuza devam ettik.

Hayatımızda kaybediyorsak iyi niyetimizden kaybediyoruz . Çekip gidesin geliyor da dayanamıyoruz. Yine de fazla yüz vermemek lazım.

O değil de araba Passat felan olsa 250 TL ile de kurtulamaz En az 350 TL

Cok kotu bir olay. Eger bu kadar basit bir isi bile yapamayacaksa...

Tamamen o anki psikolojik durumuma göre değişir bu durumda vereceğim tepki. Eğer iyi günümdeysem nasılsa kullanılacak deyip kafama takmam, parayı öder ve giderim. Kötü günüme denk gelirse pompacı arkadaşa geçmiş olsun, o anki kıllık durumuma göre ya ona ödetirim ya da çekerim kenara depoyu boşalttırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…