Benzinci yanlışlıkla deponuzu fullese ne yapardınız?

Benzin ve mazotu sürekli karıştırıyorum, ifademde çelişki olduğu doğrudur :)
Acımakta hata ettin. Ben olsam arabamı söktürmezdim. Üstelik o arada boşaltırken de sağa sola temizinden bi 5 liralık saçılmıştır.
Söktürmekte gerçekten hata ettim, beceremeyebilirdi. Etrafa saçılan mazot 5TL değil en az 5 litre vardır. İlk başta birden fışkırdığı için üstümüze başımıza bulaştı zaten.

Aynı durumla Antalya’dan Manisa’ya giderken yanlış hatırlamıyorsam Salihli de karşılaşmıştım. Bir kahve almak için yanaştığım benzinlikte kahveyi alıp çıktıktan sonra aracın deposunun doldurulduğunu gördüm üstelik yakıt almak için yanaşmamıştım ama çalışan arkadaş hortum sınırlarını zorlayarak depoyu doldurmayı başarmış, takdire şayan bir hareketti doğrusu. Neyse sonrasında “Sen bırakıp gidince doldur anladım doldurdum abi” gibi saçma bir bahane uydurdu. Doldurduğu yakıt Benzin olmadığı için LPG’yi boşaltamayacağımızdan nasıl olsa uzun yola gidiyoruz diyerek ödemeyi yaparak ve yol boyunca o arkadaşa söylenerek yolumuza devam ettik.

Hayatımızda kaybediyorsak iyi niyetimizden kaybediyoruz :). Çekip gidesin geliyor da dayanamıyoruz. Yine de fazla yüz vermemek lazım.

O değil de araba Passat felan olsa 250 TL ile de kurtulamaz :D En az 350 TL :D

Tamamen o anki psikolojik durumuma göre değişir bu durumda vereceğim tepki. Eğer iyi günümdeysem nasılsa kullanılacak deyip kafama takmam, parayı öder ve giderim. Kötü günüme denk gelirse pompacı arkadaşa geçmiş olsun, o anki kıllık durumuma göre ya ona ödetirim ya da çekerim kenara depoyu boşalttırırım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı