berkcelk Picopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #21 Mehmet Karahanlı dedi: Umarım viteslidir o. Otomatik viteslere biniyorsunuz burada yönlendirme yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... otomatik viteste ve elektrikli arabada debriyaj mı
Mehmet Karahanlı dedi: Umarım viteslidir o. Otomatik viteslere biniyorsunuz burada yönlendirme yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... otomatik viteste ve elektrikli arabada debriyaj mı
AlphaOMG Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Kasım 2013 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #22 Mhg3436 dedi: Çok teşekkür ederim. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Çok düşük hızlarda araç kullanıyorsan 20-30 Km gibi frene basmadan debriyaja basabilirsin yada aynı anda basabilirsin. Ama özellikle yüksek hızlarda her zaman ilk frene basılır. Mehmet Karahanlı dedi: Umarım viteslidir o. Otomatik viteslere biniyorsunuz burada yönlendirme yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Allah aşkına işine bak arkadaşım ya. Sürmediğim araç kalmamış bana gelip latife yapma.
Mhg3436 dedi: Çok teşekkür ederim. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Çok düşük hızlarda araç kullanıyorsan 20-30 Km gibi frene basmadan debriyaja basabilirsin yada aynı anda basabilirsin. Ama özellikle yüksek hızlarda her zaman ilk frene basılır. Mehmet Karahanlı dedi: Umarım viteslidir o. Otomatik viteslere biniyorsunuz burada yönlendirme yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Allah aşkına işine bak arkadaşım ya. Sürmediğim araç kalmamış bana gelip latife yapma.