Daha fazla
- Meslek
- Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi.
Merhabalar, 1-2 gündür kafamda yer etti bu soru. Benzinli 1998 1.6 Opel Tigra bir aracım var, araç baştan sona revizyonda şu an, motor tarafının tümüyle revizyon işlemi bitmek üzere, daha sonra da döşemelere girişeceğiz. Custom emme, açık hava filtresinin değişimi, brazing tip radyatör vs. gibi ufak tefek performansa ve soğutmaya etki eden faktörler de araca dahil edildi. Aklıma takılan kısım ise şu; ben bu araca Turbo ekletebilir miyim? Yani baştan sona revizyona soktuğum aracımı bir anda proje aracına dönüştürüp Turbo eklemesi yapabilir miyim? Yapabilirsem zararları ne olabilir? Aracın şu ana kadarki maaliyeti bana ortalama 21.000₺'yi buldu revizyon işleminde, döşemeler için de ortalama 6-7bin arası bir anlaşmaya gittik, toplamda 35-40.000₺ gibi bir harcama ile aracı bitirmeyi planlıyorum. Bu bütçe dahilinde yapabilir miyim?
Dipnot: Turbo'yu bilmem kaç HP güç almak veya arabam uçsun kaçsın diye istemiyorum, kalkışlar, 0'dan 100'e hızlanmalar atikleşsin istediğim ve Turbo sesi çok hoşuma gittiği için yaptırmak istiyorum.
Dipnot: Turbo'yu bilmem kaç HP güç almak veya arabam uçsun kaçsın diye istemiyorum, kalkışlar, 0'dan 100'e hızlanmalar atikleşsin istediğim ve Turbo sesi çok hoşuma gittiği için yaptırmak istiyorum.