Berbat ötesi kulaklık JBL 510BT

Bence bu malzeme kalitesi olayı çoğu 5xx BT serisinde var. 520 BT kulaklığım var ve kulaklığın R tarafının menteşesi zor dönüyordu, düzelteyim derken kulaklığın R kısmı elimde kaldı :D ne yapacağımı bilmiyorum garantiye versem para isterler diye korkuyorum.
 
Bence bu malzeme kalitesi olayı çoğu 5xx BT serisinde var. 520 BT kulaklığım var ve kulaklığın r tarafının menteşesi zor dönüyordu, düzelteyim derken kulaklığın r kısmı elimde kaldı :D ne yapacağımı bilmiyorum garantiye versem para isterler diye korkuyorum.

Garanti kapsamındaysa bir şey olmaz hatta üst model gönderdiklerini okudum birkaç forumda ama garanti dışıysa isteyeceklerdir diye düşünüyorum.
 
Garanti kapsamındaysa bir şey olmaz hatta üst model gönderdiklerini okudum birkaç forumda ama garanti dışıysa isteyeceklerdir diye düşünüyorum.

İşte sorun şu, menteşesi bozuk diye düzelteyim dedim kabloyu kopardım R kısmı elimde kaldı. Sizce garanti konusunda sorun yaşar mıyım servise giderse benden para çıkar mı? Kulaklığın sağı kopuk kablosuyla beraber şu an.
 
İşte sorun şu, menteşesi bozuk diye düzelteyim dedim kabloyu kopardım r kısmı elimde kaldı. Sizce garanti konusunda sorun yaşar mıyım servise giderse benden para çıkar mı? Kulaklığın sağı kopuk kablosuyla beraber şu an.

Kullanıcı hatasi olduğu için sorun yaşabilirsin.
 
Bu modellerden nefret ederim çocuklara göre mi yapılmış anlamadım gitti ses kalitesi de berbat.

1713820737755.png
 
Yanlış anlaşılma olmasın, herkesin maddi durumu bellidir birinin parası buna yeter diğerinin ki başka bir şeye yeter, ama bu kulaklık benim için tam manasıyla "cinsel obje" insan kulaklığı, bunu takıp da normal olan bir kız görmedim ya da erkek hepsinde bir sorun oluyor (normali elbet vardır), bunu takacağıma krallar gibi kulak içi kullanırım.
Bu konuda gördüğüm açık ara en saçma yorum. Kulaklığı mı eleştiriyorsun yoksa kulaklığı takanları mı? Kulaklık tercihinden bir insanın normal olup olmadığını anlayabildiğini düşünmen çok garip.
 
Kardeşim Beats kulaklığa geçmeden önce kullanıyordu JBL'in kablosuz modelini aslında hafif ve rahat bir kulaklık özellikle Beats'e göre ama ses kalitesi, bass açısından 100 liralık no name dandik kulakiçi kulaklıklardan farkı yok hakikaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı