Berber/Kuaför Tavsiyesi

Hocam ben de 2 yıldır sadece kırıkları aldırmak için gittim birkaç kez ama böyle olmayacak.
Kesinlikle katılıyorum. Ama işte sanki eğitim çok iyi gibi saçımıza v.s takıyorlar.
Dediği gibi herkes çok takıyor saç meselesini. Bir de benim kıvırcık dalgalı arası arkadan berbat gözüküyor. Şimdi iyi berber bulup bana yakışan güzel bir stil bulmaya çalışıyorum.

Hocam ben de 2 yıldır sadece kırıkları aldırmak için gittim birkaç kez ama böyle olmayacak.

Dediği gibi herkes çok takıyor saç meselesini. Bir de benim kıvırcık dalgalı arası arkadan berbat gözüküyor. Şimdi iyi berber bulup bana yakışan güzel bir stil bulmaya çalışıyorum.
Gidersem kadın kuaförüne gitmeyi düşünüyorum.

Ben de uzatıyorum. Saçları ara sıra uçlarından kestirmek sence gerekli mi?
Gerekli oluyor.Fark edilebilir derecede daha hızlı uzuyor.
Cevahir AVM'nin yan kapısının olduğu sokakta, kapının tam karşısında bir berber var. Volkan Abi. Benim başka kimsede bulunmayan kafa şeklimi ve ince telli saçlarımı anlayıp düzgün bir kesim yapan Avrupa yakasindaki tek adam. Fiyatı da en son 25-30 gibi bir şeydi.

Oradaki dükkanlar yokuştan dolayı kaldırım hizasının altında, o yüzden gözünüzden kaçabilir. Öyle süslü bir tabelası da yok, ama Volkan Kuaför yazısını görürsünüz.
Hocam saçımız hakkında sorular sorsak ilgili birisi midir? Bazıları hemen azarlamaya geçiyor da😔

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı