Crazys Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 727 Makaleler 2 Çözümler 3 13 Mart 2020 #1 Yarım saat kadar önce tıraş olurken berber kulağımın ucundan biraz kesti. Hemen tek kullanımlık kan taşıyla falan müdahale etti. Yara bandı yapıştırdı. Kan durdu şu an ama bir sıkıntı olur mu? Doktora gitmeme gerek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2020
Yarım saat kadar önce tıraş olurken berber kulağımın ucundan biraz kesti. Hemen tek kullanımlık kan taşıyla falan müdahale etti. Yara bandı yapıştırdı. Kan durdu şu an ama bir sıkıntı olur mu? Doktora gitmeme gerek var mı?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 13 Mart 2020 #2 Estetik görünüm açısından sorun oluşturuyorsa ve berberin kullandığı makas herkeste kullanılan temizlenmemiş bir makas ise gitmenizde yarar var. Artı 0 Eksi
Estetik görünüm açısından sorun oluşturuyorsa ve berberin kullandığı makas herkeste kullanılan temizlenmemiş bir makas ise gitmenizde yarar var.
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Mart 2020 #3 4-5 CM uzunluğunda bir kesik değilse çokta bir sıkıntı değil bence. Artı 0 Eksi
V Veunex12 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 653 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Mart 2020 #4 Mahalle arası berberiyse doktora görünmenizde tavsiye var hastalık kapmamanız açısından Artı 0 Eksi
KS KS Crazys Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 727 Makaleler 2 Çözümler 3 13 Mart 2020 #5 NobodyAnymore dedi: 4-5 CM uzunluğunda bir kesik değilse çokta bir sıkıntı değil bence. Genişletmek için tıkla... Yok. 1 CM'yi ya bulur ya bulmaz. Veunex12 dedi: Mahalle arası berberiyse doktora görünmenizde tavsiye var hastalık kapmamanız açısından Genişletmek için tıkla... 24099 dedi: Estetik görünüm açısından sorun oluşturuyorsa ve berberin kullandığı makas herkeste kullanılan temizlenmemiş bir makas ise gitmenizde yarar var. Genişletmek için tıkla... Geldim ve hemen yıkandım. Gitmeme gerek var mıdır? Artı 0 Eksi
NobodyAnymore dedi: 4-5 CM uzunluğunda bir kesik değilse çokta bir sıkıntı değil bence. Genişletmek için tıkla... Yok. 1 CM'yi ya bulur ya bulmaz. Veunex12 dedi: Mahalle arası berberiyse doktora görünmenizde tavsiye var hastalık kapmamanız açısından Genişletmek için tıkla... 24099 dedi: Estetik görünüm açısından sorun oluşturuyorsa ve berberin kullandığı makas herkeste kullanılan temizlenmemiş bir makas ise gitmenizde yarar var. Genişletmek için tıkla... Geldim ve hemen yıkandım. Gitmeme gerek var mıdır?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.276 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mart 2020 #6 Riske atmaya gerek var mı? Etrafta virüs mirüs kol geziyorken, önemli işin yoksa gidip test mest yaptır derim ben. Artı 0 Eksi
Riske atmaya gerek var mı? Etrafta virüs mirüs kol geziyorken, önemli işin yoksa gidip test mest yaptır derim ben.
CodeExpert Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 401 Yer Silikon Vadisi 13 Mart 2020 #7 Doktora gitmenizde fayda var. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2020 Artı 0 Eksi
KS KS Crazys Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 727 Makaleler 2 Çözümler 3 13 Mart 2020 #8 Herkese teşekkür ederim. Şuan gidemem ama yarın bakalım. Şu an vazelin sürdüm, bant yapıştırdım. Umarım bir şey olmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2020 Artı 0 Eksi
Herkese teşekkür ederim. Şuan gidemem ama yarın bakalım. Şu an vazelin sürdüm, bant yapıştırdım. Umarım bir şey olmaz.
hardnrocker Megapat Katılım 19 Nisan 2013 Mesajlar 298 16 Mart 2020 #9 Tatenoz aşısı en son ne zaman oldunuz? Genelde 10 sene deniyor, fakat 5 yılda da yapılabilir. Artı 0 Eksi
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2020 #10 Crazys dedi: Komik mi canım arkadaşım? Genişletmek için tıkla... Hocam doktora gitmemenize güldüm özellikle bantlama. Artı 0 Eksi
Crazys dedi: Komik mi canım arkadaşım? Genişletmek için tıkla... Hocam doktora gitmemenize güldüm özellikle bantlama.