Arkadaşlar eskiden 15 TL'ye tıraş oluyorduk şimdi ise tıraş 60 TL her hafta tıraş olan birisi olarak bu durum çok can sıkıcı olmaya başladı. Berberler neden bu kadar pahalı?
Arkadaşlar eskiden 15 TL'ye tıraş oluyorduk şimdi ise tıraş 60 TL her hafta tıraş olan birisi olarak bu durum çok can sıkıcı olmaya başladı. Berberler neden bu kadar pahalı?
Elektriğe gelen zam ve hayat pahalılığı, sizin gibi berberlerde market alışverişi yapıyor, evine ekmek götürüyor, o yüzden bu kadar pahalı. Kısacası sebebi ekonomi. Bu arada ben hala 15 ₺'ye tıraş oluyorum
Bazıları ya alt tarafı saç kesiyor niye bu kadar pahalı diyebilir. İş yeri kirası, elektrik, işçi emeği vb. Bunların üstüne kendine kar bırakmak zorunda.
Çoğunlukla vergilerden, fatura zamlarından ve artan dükkan kiralarından dolayı böyle bir yola gidiyorlar ama keyfi olarak zam olduğunu da düşünmüyor değilim. Çünkü 60 gerçekten fazla. Sizin berberde bir sıkıntı var gibi görünüyor. Benim berberim 25 liraydı son gittiğimde (bir iki hafta önce)
Yok, gittiğim yer Suriyeli değil ama adam tıraşı ucuz yapmak için her şeyden kısmış; 10m^2'lik dükkan, kullandığı aletler 6-7 yıllık, fiyatına göre de gayet güzel kesiyor ama sabah 9-10 gibi gitmezseniz o sıra imkanı yok size gelmez.