Berberler aşırı pahalı

Tabii her şey zamlandı normaldir fakat 30 TL uygundur diye düşünüyorum fazlası biraz kar oranını keyfen arttırmış olabilir.

Çoğunlukla vergilerden, fatura zamlarından ve artan dükkan kiralarından dolayı böyle bir yola gidiyorlar ama keyfi olarak zam olduğunu da düşünmüyor değilim. Çünkü 60 gerçekten fazla. Sizin berberde bir sıkıntı var gibi görünüyor. Benim berberim 25 liraydı son gittiğimde (bir iki hafta önce)

Hocam normalde babamla beraber gidiyorduk babamın arkadaşına sonra babamla arası falan açıldı olaylar oldu mahalle berberine gittim 1 kere 30 TL'ye saçımın içine etti afedersiniz o yüzden saç tasarım yerlerinde tıraş oluyorum ama yaptırdığım model ekstrem zor model değil bence tıraşlar modele göre ücretlendirilmeli.

Hocam normalde babamla beraber gidiyorduk babamın arkadaşına sonra babamla arası falan açıldı olaylar oldu mahalle berberine gittim 1 kere 30 TL'ye saçımın içine etti afedersiniz o yüzden saç tasarım yerlerinde tıraş oluyorum ama yaptırdığım model ekstrem zor model değil bence tıraşlar modele göre ücretlendirilmeli.
Linç yeme riskim olan bir örnek vereceğim. Kadın kuaförleri de doğru düzgün bir şey yapmıyorlar ama talep ettikleri ücret uçuk seviyede. Yani fiyata birazcık da işletmenin ünvanı etki ediyor. Sana tavsiyem değiştir berberini. En fazla 3 ay kötü saçla gezersin ama en azından fiyat / performans bir berber bulursun devamlı oraya gidersin.

Gitmeyin hocam siz de. Ben yıllardır Berbere gitmiyorum, çok saçma sapan fiyat istiyorlar. Traş makinesi, makas ve tarak alın öğrenin. Ben öyle yapıyorum. Saç kesmek biraz zor ama alıştığınızda gerçekten daha güzel oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı