Berberler kaş toplar mı?

Erkek berberleri kaşın üstünde altında olan dağınık kılları toplar mı ve ne ile toparlar?
Toplarlar diye biliyorum ancak internette berbere kaş toplatıp kaşlarım kaç günde düzelir diye konu açan bir çok kişi var.
Örnek:

Bizimki alıyor. İp ve yay benzeri bir şey kullanıyorlar sanırım.

Kendin evde yapabilirsin. Benim fikrim zaten erkeklerin kaşları kadınlarınki kadar alınmış ve ince olmamalı, yakışmıyor. Evde yapmak gerçekten kolay, biraz dikkatli olsan yeter. Bazı berberler çok fazla alıyor ve çoğu kişi pişman oluyor. Eğer dersen illa birine gideyim, Instagram'da falan belki görmüşsündür, yüz yapına uygun kaş yapıyorlar. Klinik falan oluyor. Gideceksen onlara git, kaşlarını mahvetme.

Hocam hemen size yardımcı olayım. Kaşlarınız çok dağınıksa ince bir makasa ihtiyacınız var. Kıl makas tarzı. Öncelikle ortasını alıyorsunuz. Sağı solu çok oymayın şeklini bozarsınız. Cımbızla bu işlemi basitçe yapabilirsiniz. Ardından kaşınızı yukarıya doğru tarıyorsunuz minik bir tarak yardımıyla. Çok basit mantık. Sağa sola savrulan kaşlarınız kendini belli eder. Kaşınızın sağa sola savrulan kısmının ilk başladığı yeri düz bir şekilde kesiyorsunuz. Kaşınızın devamıyla eşit olması gerek. Ortayı ve kaşı hallettik. Geriye kaldı yanlar ve kaşınızın altı. Kaşınızı kestikten sonra yanlardaki fazlalık iyice belli oluyor zaten. Ayrıca kaşınızın sonuna doğru olan kısımlarda da dağınıklık var onları da alın. Kaşınızın altı içinse elinizle alnınızın oradan yukarıya doğru çekin. Özellikle göz kapağınızın olduğu kısımlarda ince kıllar olur gözden kaçar. Kaşınızın altındaki kısım bellidir zaten oradaki belirginliklerin fazlalığını alın. Çok oymayın. Sağı da solu da aynı yapın. Bu kadar. Yapamam diyorsanız kliniklere gidin.

Ben kendi berberime saç tıraşım konusunda ne kadar çok güveniyorsam kaş konusunda da bir o kadar güvenmiyorum. Berberlerin birçoğu beceremiyor çünkü. O yüzden tanıdık bi kadın kuaförü var düzlettirmek için oraya gidiyorum. 25 lira ücret alıyor. Eğer yakınlarınızda kadın kuaförü varsa bir sorun derim. Eğer gidecek olursanız yalnızca düzeltmesini isteyin. Aksi halde kadın kaşına benzetebilir.

Uykulu uykulu arkadaşın yanına gitmiştim, kaşlarını görünce uykum açılmıştı. Mümkünse berbere aldırmayın, ne kadar güvenirseniz güvenin olmaz o iş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı