Berk "RIP" Tepe'nin CS:GO renk ayarları

Muhtemelen kontrast en yüksek ve digital vibrance %100 olması lazım. Ama kontrast ayarını muhtemelen monitör özelliklerinden ayarlamıştır.

Olmadı ben o rengi yakalayamıyorum bu sefer çok kaba oldu. Hem soluk hem renkli gözüküyor onda bende aynı ayarları yapınca çok renkli duruyor o solukluğu yakalayamıyorum.

Olmadı ben o rengi yakalayamıyorum bu sefer çok kaba oldu. Hem soluk hem renkli gözüküyor onda bende aynı ayarları yapınca çok renkli duruyor o solukluğu yakalayamıyorum.

Hocam arkadaşların söylediklerini bırakın digitaj vibrance ile o renkleri elde edemezsiniz sadece normalinden biraz daha canlı olur ama o renkleri elde edemezsiniz söyledim size başta onun kendi monitörünün özel kişiselliştirmesi var.

Uzun zamandır arıyorum. Berk "RIP" Tepe'nin CS:GO renk ayarlarını bilen birisi söylerse sevinirim.
İntel için bir uygulamadan yapıyordu hatta bir videosunda göstermişti.

AMD içinse AMD Radeon ayarlarından doygunluğu 200'e çekmeniz gerekmekte.

Ayrıca Vibrance Gui gibi programlarla bu doygunluğu daha da arttırmak mümkün. Normalde 200'e kadar arttırabiliyorken Vibrance Gui ile 300'e kadar arttırabiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı