Berk "RIP" Tepe'nin CS:GO renk ayarları

Bulamazsınız çünkü kullandığı renk ayarlarını monitöründen optimize ediyor yani BenQ monitörünün özel color vibrance özelliği var. Digitaj vibrance açarak o renklere ulaşamazsınız.

Acaba bu BenQ monitör hangi model?

Doygunluk ayarını yükseltmiş. NVIDIA için denetim masasından bu ayarı yapabilirsiniz AMD olarak bilgim yok yukarıda belirtmişler.

Doygunluğu arttırmayı denedim fakat hiçbir şey olmadı.

Muhtemelen kontrast en yüksek ve digital vibrance %100 olması lazım. Ama kontrast ayarını muhtemelen monitör özelliklerinden ayarlamıştır.

Olmadı ben o rengi yakalayamıyorum bu sefer çok kaba oldu. Hem soluk hem renkli gözüküyor onda bende aynı ayarları yapınca çok renkli duruyor o solukluğu yakalayamıyorum.

Olmadı ben o rengi yakalayamıyorum bu sefer çok kaba oldu. Hem soluk hem renkli gözüküyor onda bende aynı ayarları yapınca çok renkli duruyor o solukluğu yakalayamıyorum.

Hocam arkadaşların söylediklerini bırakın digitaj vibrance ile o renkleri elde edemezsiniz sadece normalinden biraz daha canlı olur ama o renkleri elde edemezsiniz söyledim size başta onun kendi monitörünün özel kişiselliştirmesi var.

Hocam nvidia için oyun içi filtreler var alt+f3 ile açılıyor ordan yapabilirsin YouTubeda videoları mevcut amd yi bilmiyorum ama

Uzun zamandır arıyorum. Berk "RIP" Tepe'nin CS:GO renk ayarlarını bilen birisi söylerse sevinirim.
İntel için bir uygulamadan yapıyordu hatta bir videosunda göstermişti.

AMD içinse AMD Radeon ayarlarından doygunluğu 200'e çekmeniz gerekmekte.

Ayrıca Vibrance Gui gibi programlarla bu doygunluğu daha da arttırmak mümkün. Normalde 200'e kadar arttırabiliyorken Vibrance Gui ile 300'e kadar arttırabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…