Berserk dövmesi yaptırmak

894126

Picopat
Arkadaşın hevesiyle Guts'un boynundaki simgeyi yaptırmayı düşünüyorum ama kafamda sorular var. Boyun bölgesi çok acıtıyor diyenler var ama zaten küçük bir simge ne kadar sıkıntı çıkarabilir ki diye de bir düşüncem var. İlk defa girişeceğim için nasıl bir şey onu da bilmiyorum hiç dövme yaptıran var mı? Bu kadar abartıldığı var mı? Yoksa başka bir yere düşüneceğim teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20250223_230847_495.jpg
    IMG_20250223_230847_495.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 134
Nerede oturuyorsunuz? Önerebilirim size İstanbul'daysaniz. Vücudumda 8 tane dövme var hepsini de oradan yaptırdım :D

Kayseri'deyim ve hatırladığım dövmeciler küçük dükkanlar onların da kullandığı ekipmanlardan şüpheliyim. Biraz araştırıp öyle bulmam lazım. Hocam nasıl bir hissiyat açıklayabilir misiniz acımasında sorun yok ama kan aldırmak gibi bir şeyse huylanıyorum ben.

Kayseri'deyim ve hatırladığım dövmeciler küçük dükkanlar onların da kullandığı ekipmanlardan şüpheliyim. Biraz araştırıp öyle bulmam lazım. Hocam nasıl bir hissiyat açıklayabilir misiniz acımasında sorun yok ama kan aldırmak gibi bir şeyse huylanıyorum ben.
Hocam, en iyi şöyle açıklayabilirim. Bir kalemi alın ve vücudunuza bastırmaya deneyin. Ona benzer bi acı.

1 sayfa en fazla 15 saniye sürüyor 30 X 15 460 saniye 250 bölü 60 7.5 dakika günlük 7 dakika biraz az değil mi?

7 dakikada RDR2ye sıkıcı deyip bırakan insanlar var bir de malum olay olmadan önce yarım saatte bir bırakıp başlıyordum birkaç günde oraya geldim sonra psikolojim bozuldu saldım biraz ramazandan sonra devam etmeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı