Bershka'dan ayakkabı alınır mı?

yasinsuer

Hectopat
Bu ayakkabıyı düşünüyorum. Piyasada Nike, Adidas var ama bayağı pahalılar. Çakma aykkabı almakta istemiyorum. Bershka'dan ayakkabı alan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz bence ama çakma ayakkabıdan iyidir. A kalite replika bulabilirseniz düşünün derim.

Alınabilir, ayrıyeten lumberjack ve puma ürünlerine bakılabilir.

Bershka'nın malları kaliteli diye biliyorum alabilirsiniz hocam.

Yani bu fiyat bandında daha güzel marka ayakkabılar alabilirsin. Biraz araştırma yap istersen. Bende bugün ayakkabı aldım. Dolaptan satın aldım. Filtrelemeden "Yeni-Etiketli" olanı seçersen 0 ayakkabılara bakabilirsin.

mesela hangi marka daha iyidir o fiyat bandında?

Hocam zaten o fiyat bandında ki ayakkabılar kaliteli olur. Araştırma yapın. Hangisi sizlere uygunsa onu satın alın. Benim yaptığım gibi yapabilirsiniz.
kral dolap linki atsana ayakkabıların olduğu sayfayı. Ayakkabı kategorisine tıklıyorum kadın çıkıyor sürekli. Dolap kullanmadım daha önce hiç.

kral dolap linki atsana ayakkabıların olduğu sayfayı. Ayakkabı kategorisine tıklıyorum kadın çıkıyor sürekli. Dolap kullanmadım daha önce hiç.
Kanka arama kısmına erkek spor ayakkabı yaz. Filtreleme kısmından ayakkabı numaranı durum kısmından da yeni etiketli olanı seç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…