Kontrast yüksek bilekli spor ayakkabı - Erkek
Kontrast yüksek bilekli spor ayakkabı. mavi renkleri mevcuttur. Kontrast bilekli basketbol model spor ayakkabı. Bağcıkları altın rengi parça detaylı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bershka'nın malları kaliteli diye biliyorum alabilirsiniz hocam.Bu ayakkabıyı düşünüyorum. Piyasada Nike, Adidas var ama bayağı pahalılar. Çakma aykkabı almakta istemiyorum. Bershka'dan ayakkabı alan var mı?![]()
Kontrast yüksek bilekli spor ayakkabı - Erkek
Kontrast yüksek bilekli spor ayakkabı. mavi renkleri mevcuttur. Kontrast bilekli basketbol model spor ayakkabı. Bağcıkları altın rengi parça detaylı.www.bershka.com
mesela hangi marka daha iyidir o fiyat bandında?Yani bu fiyat bandında daha güzel marka ayakkabılar alabilirsin. Biraz araştırma yap istersen. Bende bugün ayakkabı aldım. Dolaptan satın aldım. Filtrelemeden "Yeni-Etiketli" olanı seçersen 0 ayakkabılara bakabilirsin.
Hocam zaten o fiyat bandında ki ayakkabılar kaliteli olur. Araştırma yapın. Hangisi sizlere uygunsa onu satın alın. Benim yaptığım gibi yapabilirsiniz.mesela hangi marka daha iyidir o fiyat bandında?
kral dolap linki atsana ayakkabıların olduğu sayfayı. Ayakkabı kategorisine tıklıyorum kadın çıkıyor sürekli. Dolap kullanmadım daha önce hiç.Hocam zaten o fiyat bandında ki ayakkabılar kaliteli olur. Araştırma yapın. Hangisi sizlere uygunsa onu satın alın. Benim yaptığım gibi yapabilirsiniz.
Kanka arama kısmına erkek spor ayakkabı yaz. Filtreleme kısmından ayakkabı numaranı durum kısmından da yeni etiketli olanı seçkral dolap linki atsana ayakkabıların olduğu sayfayı. Ayakkabı kategorisine tıklıyorum kadın çıkıyor sürekli. Dolap kullanmadım daha önce hiç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.