BERWAR nasıl biri?

Forumda aktif olduğum zaman en sık gördüğüm, en anlaştığım ve yorumlarına en çok güvendiğim insandı kendisi. Herhalde yazdığı konu başlıklarında yorumlarının hepsini mantıklı bulduğum, doğru ve akla yatan öneriler yapan tek insandı benim için. İyidir yani. Sosyal'in fedailerinden biridir bence :)

Eskiden daha asabiydi, özellikle fanboylara karşı :)
Şimdi biraz daha durgun ve pek aktif göremiyorum kendisini. İşin aslı sempatik bir abimizdir.
Ayrıca eskiden sürekli bağlaçları yanlış kullanırdı, şimdi nasıl bilemem :)

Tanıdığım kadarıyla (çok tanıyamadım kendisini ama) biraz inatçı birisi. Bilgili ve alçakgönüllü orada şüphe yok zaten. Eskiden baya aktifmiş. Ne yazık ki o günleri görmedim veya hatırlamıyorum. Sonuc olarak ise onu dinlemeniz gerektiğini söyleyebilirim.

Sonuc olarak ise onu dinlemeniz gerektiğini söyleyebilirim.
Yok ya o kadarda değil. Önce kendiniz araştırın, ön yargılı olmayin diyorum ben hep.

Eskiden daha asabiydi, özellikle fanboylara karşı :)
Şimdi biraz daha durgun ve pek aktif göremiyorum kendisini. İşin aslı sempatik bir abimizdir.
Ayrıca eskiden sürekli bağlaçları yanlış kullanırdı, şimdi nasıl bilemem :)
Şimdi de baglaclarla aramda husumet var, yoruldum artık nereye kadar yazayim. Bir de elimi kırdıktan sonra PC'yi hiç açmamaya başladım mobilden girmek PC gibi rahat değil aktif değilim dediğin gibi öyle de olmaya devam edecek.

Ah ah fanboylar forumda beni mahvettiler hep bunlar yüzünden bu kadar ceza yedim.

@Bayram Şenakar Eyvallah sağol. Geçen sene Mayıs ayinda hali saha maçında sağ bileğimi kırdım. Şimdi iyiyim epey zaman geçti zaten tabii hala ağır bir şey kaldırdığımda hafif bir ağrı var pis kırılmıştı.

@Yararsız Üye Senin toplam ceza sayin kadar sadece uygunsuz üslup cezası yemişimdir herhalde.😂 Sinirime hakim olamiyordum doğru şimdi biraz daha iyiyim hep karşı taraf mutlaka bana karşı uygunsuz üslup kullaninca ben de dayanamıyordum maalesef.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı