BERWAR nasıl biri?

@Jira O gruptan sadece ben ile sen kaldik zaten. O zamanki ortam süperdi ne günlerdi forumdaki en güzel günlerdi benim açımdan o gruptan kimse de yok artık maalesef. Ben de artik yoruldum o yüzden girmiyorum eskisi gibi.

Sen de pek yoksun artık zaten.
Daha önce ilk discord açtığımız zaman var mıydın hatırlamıyorum ama benim tamamen kanıtlı bir şekilde haksızca 1 ay ceza almam sebebi ile bıraktım sosyali. Girsem bile konulara yazmıyorum. İnsanları soğutuyorlar. Haliyle bizde istenmediğimiz yerde durmamaya çalışıyoruz. Eski dostlar uğruna belki onları görebilirim diye giriyorum.

@Yararsız Üye 2 ceza mi valla helal olsun hayret ettim.👏
@Recaizade Mahmut Efendi O soğuma bende de var bana da Telefon konusu hakkinda haksizca ceza verildi, açtığım konuya cevap vermeme izin vermediler, yeni konu açtım kanıtlarla beraber bu defa da konum bir türlü moderatorler tarafından onaylanmadi. Benimde soğumam aşırı derecede artti doğal olarak.

@Tangır Tungur Sen isim mi değiştirdin ben seni hiç hatırlamıyorum nedense.

@SunSet Ben seni çok iyi hatırlıyorum. Sen başta LG fanboylugu yapıyordun ve beni sucluyordun az tartışmadık senle, sonra hakli çıkan ben oldum. Benimde eski bir LG kullanıcısi olduğumu hatirlarsindir benim G2'de sorun yoktu ama.😂

@Jira O gruptan sadece ben ile sen kaldik zaten. O zamanki ortam süperdi ne günlerdi forumdaki en güzel günlerdi benim açımdan o gruptan kimse de yok artık maalesef. Ben de artik yoruldum o yüzden girmiyorum eskisi gibi.
Aynen. Eski ortam yok bu bariz zaten. Eskisi kadar ben de takmıyorum, insanlarla uğraşmak kadar zor iş yok, hiç takıp kendine dert etmeye gerek yok. Ben de artık nadir yazıyorum o kategorilere.

@SunSet Ben seni çok iyi hatırlıyorum. Sen başta LG fanboylugu yapıyordun ve beni sucluyordun az tartışmadık senle, sonra hakli çıkan ben oldum. Benimde eski bir LG kullanıcısi olduğumu hatirlarsindir benim G2'de sorun yoktu ama.😂
Ben o tartışmayı çoktan unutmuşum sen demesen hatırlamayacaktım. :)

@SunSet Yok öylesine dedim zaten, hatanda ısrarcı olmadin. Seni de az çok biliyorum zaten sıkıntı yok yani.

@Jira Hayali konu açanlar çok, uğraşmak çok zor. Fanboyun biri atlıyor sen cevap veriyorsun o yine bildiğini okuyor kendi görüşünün doğru olduğunu söylemeye devam ediyor. Nasil baş edeceksin ki? Hele ben inatçiydim benim canima tak ediyordu ona karşı cevap verememek hala da ben de bu inatçilik bitmiş değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı