Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe

Fenerbahçe genel anlamda beklenileni verememiş olsa da Beşiktaş'ın rezalet oyunu, atak yapamaması ve yapsa da fırsatları değerlendirememesinden ötürü son vuruşları yapanların kalitesiyle farklı skor üstünlüğünü ele geçirdi. Galatasaraylı olarak maça objektif baktım Fenerbahçe kötü, Beşiktaş'a yorum yapmak bile istemiyorum. Elle tutulur Gedson, Chamberlain, Mert vardı Gedson sakatlandı, Chamberlain yoruldu geri kalanlar ayak uyduramadı ve savunma hattıyla, orta saha sürekli hata yapınca maç mecburen farka gitti. Beşiktaş, sert bir ocak transfer döneminden geçecek çoğuyla yollar ayrılacak ve kadro yapılandırılacak gibi, Fenerbahçe'nin Avrupa hedefi varsa parayı 6 numaraya basar ve bir stoper alır eğer yoksa ve takviye yapmazsa bu senede gruplardan sonra bir dahaki turda elenip, şampiyonluğu da kaybeder gibi. Genel analiz olarak kalsın.
 
@Eagle_Paw @Kiznaiver bu maçı saymaz iseniz doğru.

1702146411431.png
 
Beklenen bir skordu. Fener'in Süper Lig maçları artık sarmıyor. Sonunu bildiğin bir filmi seyretmek gibi. Hepsini kazanıyor. Bu sezon tek rakibi Galatasaray. Umarım performansını bozmaz ve bu sene hak ettiği şampiyonluğu alır.
 
Fener 4 yıl sonra Beşiktaş'ı yendi. Beşiktaş'ta eksiklerin çok olması sebebiyle zaten zorlanacağı belliydi. Gedson da sakatlanınca iyice zorlandı Beşiktaş ama Mert sayesinde fark çok açılmadı. Bu takıma acilen transferler lazım. Necip hala 11 başlıyor. Aboubakar ve Ghezzal son 20 dakika kala oyuna giriyor. Hakem zaten rezaletti. 2 takımın da aleyhine kararlar verdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı