Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe

Samet'e rağmen yenmemiz 7 yıl sonra kazanmamızdan daha önemliydi. Gedson'un sakatlanması ise kilit nokta oldu 3. gol gelmezdi muhtemelen sakatlanmasa. Umarım ciddi bir şeyi yoktur.

Ayrıca Fenerbahçe kötü diyen galatasaraylılar ne yaşıyor acaba? Takımına göre gayet de iyi oynadı Fenerbahçe. Beşiktaş'ın zayıf noktaları orta saha merkezi ve bekleriydi oyunu oralara yığdık ve çok fazla pozisyon bulduk. Rakip ceza sahasında Fenerbahçe 42 kez buluşmuş Beşiktaş 9 kez sorarsan kötü oynadı. Liderliği ellerinden aldık diye saracak başka yer arıyorlar sanki :D
 
Kuşlar yine lider oldu. İş bize düştü. Neyse sorun yok, 24 Aralıkta kuşlara gereken dersi vereceğiz. Beşiktaşlılar rahat olsun. İntikamınızı alacağız :).

Tamam.

1702203127542.png
 
Mert ve Ox olmasa en kötü tarihi farkı yemiştik.
Amartey-umut-tayfur-salih-cenk ve diğer ruhsuzları alıp bit pazarına götürelim satalım desek üstüne para isterler.
Bailly'in yaptığı 2 penaltının amatörlük olduğu doğru ama en kötü 4 5 net müdahalesi vardı.Bu maç özelinde penaltılar dışında o da kötü değildi.
 
Bir devlet memuru işe saat 11'de gitse 3'te çıkıp evine gitse ne dersiniz? Haram para yediğini, haksız kazanç sağladığını söylersiniz değil mi? Peki Onur Bulut'un dün sahada yaptıkları ve daha önceki maclardaki ortaya koyduğu oyunu haksız kazanç ve haram değil mi? Beşiktaş'tan aldığı her kuruş her cent kuruşu kuruşuna haram olsun. Bir Beşiktaş taraftarı olarak maneviyatım başta o Trabzon' lu şahıs olmak üzerine hepsine haram olsun. Beşiktaş'ı bu hale getirenlere haram olsun. Beşiktaş toparlar ama siz ömür boyu bu haram kazancın altında ezileceksiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı