Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe

Ne gireceğim senin profiline? Ne işim olur senin gibi bir insanın profilinde? Şu an sana cevap yazmamı geçtim, işimi gücümü bırakıp, senin gereksiz mesajlarının arasından bahsettiğin mesajları mı bulacağım bir de? Oldu paşam. Foruma kayıt olurken gerçek yaşını giremeyen bir insan ile münakaşaya giriyormuşum halbuki. Bundan sonraki cevaplarına mesaj yazmayacağım gibi, okumayacağım bile.

Saygı nedir öğrendiğinde sana açıklama yaparım. Gerek de yok aslında ama sen anlamazsın. Kendini üstün görmeye devam et.
 
10 yıldır şampiyon olamayan güya 3 büyüklerden olan bir takıma yenilmiş olmamız çok da koymadı. Kadro berbat şu an, sadece transferlere odaklanmamız lazım. GS'nin yarısı kadar olabilirsek iyi.

Güya 3 büyüklerden olan bir takım mı şu an sizin takımınız Anadolu takımı seviyesinde. Zaten ben bu maçı "derbi" olarak adlandırmıyorum.

Ayrıca Fenerbahçe'nin yaşadığı olayları siz yaşasaydınız kümeye düşerdiniz tabii yaşamadığınız için anlamazsınız.
 
Güya 3 büyüklerden olan bir takım mı şu an sizin takımınız Anadolu takımı seviyesinde. Zaten ben bu maçı "derbi" olarak adlandırmıyorum.
Aynen oyle. 2019'dan beri yenilmedigimiz ve 10 yildir sampiyon olamayan takimla yaptigimiz maci ben de ''derbi'' olarak adlandirmiyorum. Sanki bu sure zarfinda siz hic Anadolu takimi seviyesine dusmediniz, triplere bak.
 
Aynen oyle. 2019'dan beri yenilmedigimiz ve 10 yıldır sampiyon olamayan takimla yaptığımiz Mac'i ben de "derbi" olarak adlandirmiyorum. Sanki bu sure zarfinda siz hiç Anadolu takimi seviyesine dusmediniz, triplere bak.

İşinize gelmeyince eski defterleri açıyorsunuz bir de bize diyorsunuz 🤓
 
10 yıldır şampiyon olamayan güya 3 büyüklerden olan bir takım

Yani buna rağmen Beşiktaş'dan çok hocam. Üç büyüklerin "güya" üç büyükler olması sadece iyi oynadıklarında Fenerbahçe ve Galatasaray ile adlarının aynı cümlede geçmesinden kaynaklı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı