Tam olarak Galatasaray'a karşı nasıl bir tavır alınmasını bekliyorsunuz? Fenerbahçe'nin hiç kırmızı kart gormemesini de konuşalım mı biraz?Bu maçta olduğu gibi GS'nin görmesi gereken tüm kartlar sezon başından beri gösterilseydi takım ilk 3'e giremezdi.
Hocam siz de dahil olmak üzere dediklerinizi söyleyen insanlara şunu sorayım;
Ligde şampiyon olup, şampiyonlar liginden elenmek mi, Ligde 2. olup Avrupa'da yarışa girmek mi?
Madem böyle bir yapı var, neden lig için uğraşıyoruz? 2. olan takımın da şampiyonlar ligi bileti var. 2'yi koruyup Avrupa'da olmayı ben tercih ederim. Direkt gidip elenmektense, elemelerde elenince Avrupa liginden devam edersin. Neredeyse her sene Avrupa'da çeyreği görüyoruz ya da ucundan dönüyoruz. Ligde böyle leş bir yapıya karşı mücadele etmektense 2. olup Avrupa'da ses getirmek bence çok daha cazip bir fikir. Türkiye liginde neyin nasıl işlediğini tüm Avrupa biliyor zaten. Gidip kazanacağım üç kuruş parayı ben genç oyuncu alır parlatır satarım yine karşılarım. En azından Avrupa'da ses getirmeye çalışırım. Avrupa'da ses getiren takımlara sponsorluk ücretleri de yüksek fiyattan geliyor. Her türlü zarar etmiyorsun. Böyle zararı azken neden kendimi ligde heba edeyim? Ben o yüzden şampiyonluk beklemiyorum. Avrupa'ya kalıcı pençe izi bırakabilecek bir takım istiyorum.
Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum? Lig kupası olsa ne olmasa ne benim için. 29 tane zaten var.
Hocam siz de dahil olmak üzere dediklerinizi söyleyen insanlara şunu sorayım;
Ligde şampiyon olup, şampiyonlar liginden elenmek mi, ligde 2. olup Avrupa'da yarışa girmek mi?
Madem böyle bir yapı var, neden lig için uğraşıyoruz? 2. olan takımın da şampiyonlar ligi bileti var. 2'yi koruyup Avrupa'da olmayı ben tercih ederim. Direkt gidip elenmektense, elemelerde elenince Avrupa liginden devam edersin. Neredeyse her sene Avrupa'da çeyreği görüyoruz ya da ucundan dönüyoruz. Ligde böyle leş bir yapıya karşı mücadele etmektense 2. olup Avrupa'da ses getirmek bence çok daha cazip bir fikir. Türkiye liginde neyin nasıl işlediğini tüm Avrupa biliyor zaten. Gidip kazanacağım üç kuruş parayı ben genç oyuncu alır parlatır satarım yine karşılarım. En azından Avrupa'da ses getirmeye çalışırım. Avrupa'da ses getiren takımlara sponsorluk ücretleri de yüksek fiyattan geliyor. Her türlü zarar etmiyorsun. Böyle zararı azken neden kendimi ligde heba edeyim? Ben o yüzden şampiyonluk beklemiyorum. Avrupa'ya kalıcı pençe izi bırakabilecek bir takım istiyorum.
Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum? Lig kupası olsa ne olmasa ne benim için. 29 tane zaten var.
2 sebebi var: Başkanlık seçimi ve hocanın egositliği.
Ali koç başkan kalabilmek için ses getirecek hamle yapmak zorundaydı. Bunu da Aziz Yıldırım'ın en büyük kozu olan Jose'yi adamın elinden alarak yaptı. Arada İsmail güme gitti kısaca.
Hoca ise kazandığı kaybettiği her maçta "ben şöyle oynattım, böyle oynattım", "böyle rekor kırdım" diye her zaman kendini övüyor, hiç sorumluluk almıyordu. Kendi egoistliğine yenildi kısaca.
Sonuç değişmez hocam, bahsettiğim gibi ligde ki dengesizlik yüzünden Galatasaray'ı zorlayacak sadece Trabzonspor kaldı ki orda da hata yapmayız. Kalan maçlarda maksimum 1 beraberlik gelir ligi alırız. Ama Fenerbahçe bizi kupada eler gibime geliyor.Peki çok kritik bir soru soruyorum hocalarım, çarşamba günü Fener yenerse GS'nin durumu ne olur? Üst üste 2 derbi mağlubiyeti Galatasaray'da dengeleri kaydırır mı?
Bu dedikleriniz doğru. Bu üç büyükler herhangi bir hocaya bağlı olmadan da anadolu takımlarını yenebilecek büyüklükte. 250 milyonluk takımlar anadolu takımlarına puan kaybetsinler diye kurulmuyor. Ancak kastettiğim durum şu;Çünkü tamamen bireysel kalite sayesinde hocalık yapıyor. Sizin ima etmeye çalıştığınız bir yapı yok ortada. Lig tamamen 3 takım ve gerisi olmak üzere oluştuğundan dolayı rekabet sadece bizim aramızda. Sen hocasız da çıksan Anadolu takımlarının hepsini çok rahat yenersin. Aynı şey Fenerbahçe için de geçerli. Okan Buruk gerçek rekabet ortamı olan Avrupa'da tosluyor. Bu yüzden gitmesini istiyoruz.
Tam olarak Galatasaray'a karşı nasıl bir tavır alınmasını bekliyorsunuz? Fenerbahçe'nin hiç kırmızı kart gormemesini de konuşalım mı biraz?Eki Görüntüle 2457256Eki Görüntüle 2457257
Maalesef GS şampiyon Y1.