Hocam siz de dahil olmak üzere dediklerinizi söyleyen insanlara şunu sorayım;
Ligde şampiyon olup, şampiyonlar liginden elenmek mi, Ligde 2. olup Avrupa'da yarışa girmek mi?
Madem böyle bir yapı var, neden lig için uğraşıyoruz? 2. olan takımın da şampiyonlar ligi bileti var. 2'yi koruyup Avrupa'da olmayı ben tercih ederim. Direkt gidip elenmektense, elemelerde elenince Avrupa liginden devam edersin. Neredeyse her sene Avrupa'da çeyreği görüyoruz ya da ucundan dönüyoruz. Ligde böyle leş bir yapıya karşı mücadele etmektense 2. olup Avrupa'da ses getirmek bence çok daha cazip bir fikir. Türkiye liginde neyin nasıl işlediğini tüm Avrupa biliyor zaten. Gidip kazanacağım üç kuruş parayı ben genç oyuncu alır parlatır satarım yine karşılarım. En azından Avrupa'da ses getirmeye çalışırım. Avrupa'da ses getiren takımlara sponsorluk ücretleri de yüksek fiyattan geliyor. Her türlü zarar etmiyorsun. Böyle zararı azken neden kendimi ligde heba edeyim? Ben o yüzden şampiyonluk beklemiyorum. Avrupa'ya kalıcı pençe izi bırakabilecek bir takım istiyorum.
Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum? Lig kupası olsa ne olmasa ne benim için. 29 tane zaten var.