Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe

• Konuyu başlatan 815867
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 443
Daha fazla  
Fenerbahçe 2-0'dan geri dönerek kazandı. Beşiktaş taraftarı 3 3 diye bağırdı Fenerbahçem 3 tane atarak istediklerini yaptı. Yine de ilk 20 dakika korkunç oynadığımızı unutmamak lazım. Tedesco derbilerde 2 galibiyet, Okan Buruk ise 2 beraberlik aldı. Tedesco, 4 yılın ardından derbi kazanan ilk Fener'li yabancı teknik direktör oldu.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En Nesyri devam etse alamazdık.

Jhon Duran kendine asist yapıp gol attı.

Beşiktaş taraftarı 3 diye bağırınca Fenerbahçe'nin 3. golü atacağı belliydi. Fenerbahçe'nin son dakika verilmeyen net penaltısı var hakeme rağmen kazanan Fenerbahçe'yi tebrik ederim.

G4xZFu7XsAAOEqz (1).jpeg

Uzun zaman sonra gerçekten izlediğim en zevkli derbiydi, Galatasaray maçları da dahil.

Öncelikle Beşiktaş'ı tebrik ederim, gerçekten güzel maç çıkarttılar. Ancak Orkun'un gereksiz müdahalesi ve yediği kırmızı kart Beşiktaş'ı çok aşağıya çekti moral olarak.

Top kayıpları da fazla olunca maalesef ellerinden kaçırdılar. Ben kapatıp gidecektim ikinciyi yediğimizde ama Orkun'un kırmızısından sonra dedim 3 tane atıp alacağız.

🫡💛💙

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı