Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe

• Konuyu başlatan 815867
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 368
Bugün direkt Orkun'a yazar. Eleman kırmızı yedikten sonra oyun iyice Beşiktaş'ın sahasına gömüldü. Maçın geri kalanına baktığımda Beşiktaş bitmiş dedim. Maçın sonuna doğru Emirhan'ın saçmasapan bir şekilde yaptığı hatada beşiktaş'ı bir puandan etti. Bundan 2-3 hafta önce Galatasaray 10 kişi kaldığında Beşiktaş'a karşı gayet baskın oynadı ama bugün Beşiktaş fenere bunu yapamadı. Bunların dışında hakemin Orkun ve Sergen'e verdiği kartlar yerindeydi ama Oosterwolde'nin Rafa'ya yaptığı da net bir sarı karttı hiç kimse o kartlık pozisyon değildi diyemez. Onun dışında pek bir şey yok. Liderlik kızışacak gibi bakalım ne olacak. 1 Aralık'taki derbiyi beklemeye başladım bile 😍

Bundan 2-3 hafta önce Galatasaray 10 kişi kaldığında Beşiktaş'a karşı gayet baskın oynadı ama bugün Beşiktaş fenere bunu yapamadı.
Tedesco neredeyse herkesin anlayamayacağı şekilde profesyonelce oynattı. Beşiktaş 10 kişi kaldıktan sonra yavaş yavaş, ince ince bitirdi. Orta sahada tüm mücadeleleri kazandı. Son 10 dakika hiçbirşey yapamadı Beşiktaş. Normalde bir teknik direktörden bu tarz durumlarda ezbere oynamasını ve rakibin son 10 dakika abanmasını beklersiniz.

Tedesco neredeyse herkesin anlayamayacağı şekilde profesyonelce oynattı. Beşiktaş 10 kişi kaldıktan sonra yavaş yavaş, ince ince bitirdi. Orta sahada tüm mücadeleleri kazandı. Son 10 dakika hiçbirşey yapamadı Beşiktaş. Normalde bir teknik direktörden bu tarz durumlarda ezbere oynamasını ve rakibin son 10 dakika abanmasını beklersiniz.
Tedesco ilk geldiğinde, fener taraftarlarının kendisine ne kadar karşı olduklarını görüyordum ama geldiğimiz nokta da son yılların en düzenli Fenerbahçe'si kurdu. Sistemini yavaş yavaş oturtuyor. Galatasaray tarafı son yıllardan gelen Kadıköy performansının rahatlığıyla bir rehavet içine düşebilir ama ligin kaderini belirleyecek maçın ilk yarıdaki Fener - Gala maçının olacağını düşünüyorum.

Maçın bu gidişatındaki en net suçlular Sergen ve Orkun. 2-0 önde iken rakibe bu tarz bir sert müdahale yapmak acemilik ister.

Sergen maçın başında ne kadar iyiyse 10 kişi kalınca kriz yönetiminde de o kadar kötü. Şahsen yaptığı değişikliklerin hiçbir mantığını anlamadım.

Sonuç olarak Beşiktaş'ın elinde olan maç bir anda Fenerbahçe'ye geçti. Galatasaray, Beşiktaş'a karşı 10 kişi kaldığında krizi iyi yönetti ve 1 puan ile ayrıldı. Beşiktaş'ın bugün bunu yapması gerekiyordu ama acemi bir oyun ve teknik kadro performansı sergiledi.

Kalan maçlar pek umrumda değil bu saatten sonra. Galatasaray maçı ve kalan Avrupa maçlarında tökezlememek gerek.

Galatasaray maçını heyecanla bekliyorum.
Maçın bu gidişatındaki en net suçlular Sergen ve Orkun. 2-0 önde iken rakibe bu tarz bir sert müdahale yapmak acemilik ister.

Sergen maçın başında ne kadar iyiyse 10 kişi kalınca kriz yönetiminde de o kadar kötü. Şahsen yaptığı değişikliklerin hiçbir mantığını anlamadım.

Sonuç olarak Beşiktaş'ın elinde olan maç bir anda Fenerbahçe'ye geçti. Galatasaray, Beşiktaş'a karşı 10 kişi kaldığında krizi iyi yönetti ve 1 puan ile ayrıldı. Beşiktaş'ın bugün bunu yapması gerekiyordu ama acemi bir oyun ve teknik kadro performansı sergiledi.
Cerny'yi çıkarttığı an zaten Fener'e eliyle verdi maçı. Adam çatır çatır pozisyon yarattı ona rağmen kenara aldı Sergen.

Bugünden sonra herkes gözünü Aralıktaki derbiye çevirdi. Orada alınacak sonuç iki takımında ligdeki durumunu ufaktan belli edecek gibi duruyor. Ama bu haftaki Avrupa maçları derbi öncesi sakatlıkların yaşanması ihtimalini artırıyor. Galatasaray, Ajax ile oynayacak Fener'de Plzen ile.. Gala'nın deplasman karnesi + ajax ile Hollanda'da oynamak kötü olacak. Plzen'de son dönemlerde iyi diyorlar çok takip etmiyorum onları ama fenerinde işi zor. Bakalım ne olacak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı