Beşiktaş 4-1 Athletic Bilbao

• Konuyu başlatan Darqx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 643
Dostum takımın başına sen gelsen sezonda 25 gol atan bir icardin var sadece doğru 11'i çıkarsan bile şampiyon olurdun, okan hoca filan değil bize yabancı, modern futbol oynatan bir hoca lazım bu Avrupa işi tek bir Türk teknik direktörle olur oda Fatih terim, onunda şu an takımı var Fatih hocam gitmeden young boys maçında okanı kovacaktık, bir de şey diyenler var yok okan hocanın arkasında durun nesinde arkasında durucam abi? 1 gol atan takımdan 3 gol yedik Beşiktaş 2 gol yiyen takıma 4 attı bu nasıl teknik direktörlük? Tamam kaybettiği zaman geçen sene filan destek çıktıkta bu sene artık kabul edilemez bir duruma geldi çare yabancı hoca şu an Galatasaray için ve yeni bir kaleci Muslera artık yaşlandı, tabii Muslera'yı tamamen göndermeyelim bizde emekli olsun sadece kaleye ve teknik direktörlüğe yeni bir kan lazım.
Bu adam sezon sonu gider. Ne ondan bize, ne bizden ona fayda gelmez. 1.lig takımlarını yönetebilir, maksimum o kadar. Daha fazla ileri gidemez.

Bu adam sezon sonu gider. Ne ondan bize, ne bizden ona fayda gelmez. 1.lig takımlarını yönetebilir, maksimum o kadar. Daha fazla ileri gidemez.

Anca Başakşehir'i yönetip 3 büyükler kötüyken şampiyon oldu diye teknik direktör sanıyorlar adamı bu yorumdanda her yerde linç yiyorum ama pişman mıyım? Değilim.

Beşiktaş sürpriz bir şekilde Bilbao'yu ağır bir yenilgiye uğrattı. Benim için de sürpriz oldu. Galatasaraylı olarak Beşiktaş'ı tebrik ederim, izlemekten keyif aldığım bir maç oldu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Beşiktaş'ı tebrik etmek lazım cidden iyi iş yaptılar. Bir fenerbahçeli olarak bakalım lyondan kaç tane gol yiyeceğiz fark yemezsek iyidir. 😁

Beşiktaş'ı tebrik etmek lazım cidden iyi iş yaptılar. Bir fenerbahçeli olarak bakalım lyondan kaç tane gol yiyeceğiz fark yemezsek iyidir. 😁
Çok fazla Fenerbahçeli taraftar bizim beraberlik sonrası sevindi ama ben yine de bir Galatasaray taraftarına yakışanı yapıp başarılar dileyeceğim. Umarım kazanan siz olursunuz.

Lyon çokta iyi değil bence. Fenerbahçe beraberlik veya galibiyet alsa şaşırmam. En azından bizim kadar rezil olmazsınız.

Beşiktaş çok güzel bir şey yaptı dünkü maç ile birlikte. Kimse kazanacağına ihtimal vermiyordu ama kazandı. Fenerbahçemiz bunları örnek alır umarım.

Beşiktaş sürpriz bir şekilde Bilbao'yu ağır bir yenilgiye uğrattı. Benim için de sürpriz oldu. Galatasaray'lı olarak Beşiktaş'ı tebrik ederim, izlemekten keyif aldığım bir maç oldu. Siz ne düşünüyorsunuz?

İzlediğim en keyifli Avrupa maçlardan biriydi.

Beşiktaş sürpriz bir şekilde Bilbao'yu ağır bir yenilgiye uğrattı. Benim için de sürpriz oldu. Galatasaray'lı olarak Beşiktaş'ı tebrik ederim, izlemekten keyif aldığım bir maç oldu. Siz ne düşünüyorsunuz?

Gio hocada ilk maçında 5 attı ama şimdi ortalıkta yok. Maç seçen oyunculardan kurulu Beşiktaş. Önemli bir galibiyet ama sadece bu maçtan ibaret gibi gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı