Galatasaray 1-1 Beşiktaş

Kimsenin kimseye sütten çıkmış ak kaşık dediği yok. Her maçta hakem hataları olur, bu kaçınılmazdır ama 1-2 hakem hatasına dayanarak sanki rakip takım aleyhine hiç düdük çalınmamış gibi "hakem yüzünden berabere kaldık" gibi söylemler söylemek, skoru tamamen hakemin üstüne yıkmak algıdan başka bir şey değildir. Liverpool maçından yorgun argın dönmüş, üstüne üstlük 10 kişi kalmış takımı yenemiyorsan o senin rezilliğin; bir başkasının değil.

Onu söyleyen kişi BJK taraftarı. Haklı olduğu konular var, olmadığı da var. Aynı şey GS için de geçerli. O, öyle olduğunu düşünüyor. Bunu söylemek "algı" değil. Şu AKP üretimi kelimeleri her fırsatta kullanmak fazla gereksiz bir durum.

Beşiktaş çok korkak oynadı. Hakem sergeni sindirdi atarım dedi. Okan onca itiraza rağmen kartı geçtim doğru düzgün bir tepki görmedi. Hakemler osimheni atmaktan korkuyor tüm çirkefliğine rağmen atılmadı. Torreira sürekli yerde. Beşiktaş ne zaman pozisyon yakalasa kendisini yere bırakıyor hala atılmıyor oyundan ve de düzgün bir uyarı bile verilmiyor. Neyse golden sonraki korkak oyunu yüzünden 3 puan yerine 1 puana razı olmalarına ve hakeme rağmen tebrikler beşiktaş.

Eki Görüntüle 2583192
Şu pozisyonda osimhen yerine başkası olsa. Emirhan yerine de barış alper ya da yunus falan olsa gsliler dünyayı ayağa kaldırırdı sen nasıl benim türk oyuncumun, milli oyuncumun boğazına sarılırsın benim ülkemde diye. Kırmızı kart + 4 hafta ceza isterlerdi en az. Haklı da olurlardı ama iş kendilerine gelince her zamanki gibi objektifliklerini kaybediyorlar bir de utanmadan hala hakem bizi doğradı diyorlar. Gülüyorum sadece. Maçtaki tek pozisyonda bu değil ama kendimi yormayacağım. Davinson'un pozisyona bile kırmızı değil diyen bir taraftar grubuyla tartışamam.

Haklarını savunmayan bjkiler utansın.

Malum takımlı kişiler olayı tek taraflı yorumlamaya başlamış. İşlerine geldikleri gibi yorumluyorlar. Sonra salıncak deyince kızıyorlar. "Osimhen kırmızı kart almamışmış" senin futbolcun yine bu çocuğu boğazladığı halde kart almış mıydı ki burada Osimhen'i konuşuyorsun? Çok adilsin ya, bu pozisyonu konuştun mu hiç? Konuşmadın çünkü amacın belli. Osimhen iyi kötü yine sarı gördü. Size buradan ekmek çıkarmayacağız, algılarınız, karalamalarınız boşa çıkacak. Kötü amaçlarınıza ulaşmanıza izin vermeyeceğiz.

1759652929169.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Malum takımlı kişiler olayı tek taraflı yorumlamaya başlamış. İşlerine geldikleri gibi yorumluyorlar. Sonra salıncak deyince kızıyorlar. "Osimhen kırmızı kart almamışmış" senin futbolcun yine bu çocuğu boğazladığı halde kart almış mıydı ki burada Osimhen'i konuşuyorsun? Çok adilsin ya, bu pozisyonu konuştun mu hiç? Konuşmadın çünkü amacın belli. Osimhen iyi kötü yine sarı gördü. Size buradan ekmek çıkarmayacağız, algılarınız, karalamalarınız boşa çıkacak. Kötü amaçlarınıza ulaşmanıza izin vermeyeceğiz.

Eki Görüntüle 2583351

Savunamayınca hemen eski pozisyonlar, biz size benzemeyiz bu pozisyon bana göre de kırmızı kart. Zaten o yüzden o sene yabancı hakem diye çırpınmıştık herkese adil olsun diye. Sizin gibi işimize geldiği gibi yorumlamayız biz pozisyonları. Siz savunamayınca hemen eski defterleri açıyorsunuz ama bunun gibi 200.000 tane pozisyon bulsan bile ki 1 tane daha bile zor bulursun, Osimhen'in kırmızı yemesi gerektiğini değiştirmez. Aynı şey sizin başınıza gelse ülkeyi ayağa kaldırmaya çalışacağınızı değiştirmez. Anca kendi kendinizi kandırırsınız.

Son düzenleme:
@ArslanbalaBörükan Eski pozisyonları gündeme getirmenin yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum. Halbuki bu daha 3-4 ay önceki maçtan olsa gerek, eski demeye bile dilim varmıyor. Bunun gibi böyle bir sürü pozisyonlarınız vardı X'te denk geliyorum. Ben sizin gibi rakibim maçlarını 90 dakika da izlemiyorum, takip bile etmiyorum hatta. Neyin doğru, neyin yanlış olduğunu çok da iyi biliyorum. Sadece senin gibi taraftarların her maç sonu takımımı kötülemesine tepkimi gösteriyorum.

Mesajlarıma bir daha cevap vermezsen sevinirim, keza ben ne senin ne diğerlerinin mesajlarına yanıt veriyorum. Muhattap almıyorum sizi.

Birincisi 4 ay once lig bile yoktu. İkincisi eski pozisyonu gündeme getirmek senin oyuncunun kırmızı yemesi gerektiği gerçeğini değiştirmez. Her şeyi işinize geldiği gibi algılıyor ve söylüyorsunuz bir de bize algıcı diyorsunuz. Sizin ne olduğunuzu siz hariç herkes biliyor. Neyse kendi kendinize takılın siz kendi kendinizi kandırın. Klasik GS işine nasıl geliyorsa o olay öyle olmuştur. En doğrusunu da hep siz bilirsiniz ne büyük tesadüf ki en doğrusu hep sizin işinize gelen şey olmuştur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı