Beşiktaş düzeldi mi?

Dedem yaşındaki adama her gün 3 posta sövüyorum, yazıktır günahtır takım ne hale geldi. Ziyech vasıfsızı da sakatlanmış, derbide Yunus ve Barış ile çıkacağız

Kadro iyi değil ki fazla, isim olarak harika tamam da, sen elinde bulunan her iki sol kanadı da sattın ve üstelik birinin maaşını sen ödüyorsun (Zaha) diğerini de sudan ucuza yolladın ve ekleme yapmadın. Barış'a Allah zeval vermesin, o çocuk da olmasa oynayacak adam yok kanatta. Zawelski'ye 10 Mn bonservis teklif etmişler zaten, gelecek sezon UCL gelmezse kulübü kapatırız gibi geliyor.

Dedem yaşındaki adama her gün 3 posta sövüyorum, yazıktır günahtır takım ne hale geldi. Ziyech vasıfsızı da sakatlanmış, derbide yunus ve barış ile çıkacağız

Yavaş yavaş...
2021 oluyoruz glb.

Aslında kadromuz iyi fakat performans iyice düşüşe geçti, bir isteksizlik bir kötülük var takımda. Aynı oyuncular 2 3 ay sonra "dışkı" gibi oynamaya başladı resmen. Young boys maçlarında ne olduğunu anlayamadım zaten.

3.haftadan şampiyon mu belli olur
O zaman önceki sene hataysporda şampiyon olurdu
Beşiktaş iyi oynuyor fakat halen ortada kesin şampiyon denecek bir durum yok.
Tabi ki de belli olmaz. Bu benim düşüncem. Olur olmaz orasını sezon sonu göreceğiz.

Futbol böyle bir oyun değil. Bir oyuncunun sakatlanmasıyla direk puan kaybedilir gibi bir düşünce saçma. 20-21 sezonunda Beşiktaş'ın kadrosunu incelersen ne demek istediğimi anlarsın. Fred olayına gelince elbette yokluğunu hissetmişlerdir ama sakatlanmasaydı da şampiyon olamayabilirlerdi yada sakatlanmasaydı fener şampiyondu demek de saçma. Geçen sezon ki şampiyonluk şaibelidir. Aynı şekilde fener olsaydı da aynı şey geçerli olacaktı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…