tumu
Hectopat
Dedem yaşındaki adama her gün 3 posta sövüyorum, yazıktır günahtır takım ne hale geldi. Ziyech vasıfsızı da sakatlanmış, derbide Yunus ve Barış ile çıkacağızBen farklı bir şey yaptığımı düşünmüyorum tartışmak için değil sohbet için konuşuyorum.
Futbol konuşmak sadece takımın kadrosunu konuşmak değildir sonuçta değil mi?
Çeyrek falan sökmez en az final oynayacaklar yoksa yağlı surat floryaya girmesin.
Kadro iyi değil ki fazla, isim olarak harika tamam da, sen elinde bulunan her iki sol kanadı da sattın ve üstelik birinin maaşını sen ödüyorsun (Zaha) diğerini de sudan ucuza yolladın ve ekleme yapmadın. Barış'a Allah zeval vermesin, o çocuk da olmasa oynayacak adam yok kanatta. Zawelski'ye 10 Mn bonservis teklif etmişler zaten, gelecek sezon UCL gelmezse kulübü kapatırız gibi geliyor.Hocam şu kadroyla Avrupa'da minimum çeyrek oynaman lazım zaten. Adamlar Osimhen ile bir anlık gaz yaratmaya çalıştılar ama etkili olmadı. Taraftar bağırıyor kanat ve orta saha diye. Sata sata zaten kanatları ya sattılar ya da kiraladılar. Bir an önce istifa, bir an önce istifa.
Bana uzatıyorsun gibi geldiği için onu dedim ve futbol konuşmanın sadece ondan ibaret olmadığını biliyorum![]()