Beşiktaş-Fenerbahçe 1-0

Ligimizde sürekli hakem muhabbeti ortalıkta geziyor artık baydı bu muhabbet. Avrupa'da neden başarı gelmediğine şaşırılmamalı. TFF istiyorsa sıkı denetim uygulasın hakemlere yapmıyorlarsa kaos işlerine geliyor demektir. Bugün Beşiktaş hakkederek bilek hakkıyla kazandı bunu yediremeyip hakem muhabbetine devam eden kim varsa fanatiklikten gözü kör olmuştur.

Beşiktaş bugün şanslıydı. Maçı izleyenler bilir. 5 net gol pozisyonu kaçtı 2 direkten dönen top 1 çizgiden çıkartılan top. Beşiktaş ilah gibi mi top oynadı? hayır. 1 kere geldiler o da gol oldu. sadece bunu doğru yaptılar.

Evet gördüğünüz gibi maç bitti. Oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir yapı var diyen takımın o yapıyı nasıl kullandığını gördük. Ne düşünüyorsunuz?

Bir fenerli olarak kesinlikle takımın disipline ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ve malum kişi gitmeden bu takım şampiyonluk falan göremez geldiğinden beri sadece tek kupa ziraati kazanabildi ve nedense hala destek veriyorlar.

Maçın tarafları BJK ve fb. Konuyu açan GS'li. Yorumda hakeme sallayıp "yapı" diyen yine GS'li. Ne ilginç bir taraftar kitlesi. Maçın tarafları hakemden memnun. Belki de ligin en adil yönetilen maçlarından biriydi. Ama işte malum bir kitle var hiçbir şeyden memnun olmayan. Neyse...

Hocam, iyi misin? Ligin en adil yönetilen maçı mı? maçın tarafları hakemden memnun mu? yapma Allah aşkına. Kendini küçük düşürüyorsun. Yapı diyen Galatasaray'lı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmem, arka plana icardi koyan ben miyim?😃 Yenildik ve hakemden memnunum. Adam mis gibi maç yönetti.
Yenilince zaten memnun olmak zorundasın hocam. Hakem maçın ilk yarıdan ikinci yarının sonuna kadar fenerbahçeyi destekledi. Yenildikten sonra hakemi konuşmak saçma olurdu zaten. Yenen taraf memnun mu onu sor. Beşiktaşlı adam bugün size verilen kararlardan memnun mu mesela?

Yenilince zaten memnun olursun hocam. Yenen taraf memnun mu onu sor. Beşiktaşlı adam bugün size verilen kararlardan memnun mu mesela?
Memnun olmalı. Olmuyorsa maçı başka taraflarıyla izlemiştir. Djiku’ya sarı kartı daha erken gösterebilirdi sadece başka hiçbir şey yok. Bizim lehimize çalinanlar da doğru Beşiktaş’ın lehine de calinanlar dogru. Hakemde problem yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı