Beşiktaş-Fenerbahçe maçı hakkında düşünceleriniz

Pislik karakterli Ozan. Yeni duydum doğru mu bilmiyorum ama doğruysa pislik karakterli Ozan. Keşke Sergen bunu almasaydı 2. liglerde sürünseydi.

Bilmeyenler için golden sonra Sergen Yalçına böyle a. (kalanını siz anladınız küfür) demiş.

Pislik karakterli Ozan. Yeni duydum doğru mu bilmiyorum ama doğruysa pislik karakterli Ozan. Keşke Sergen bunu almasaydı 2. liglerde sürünseydi.

Bilmeyenler için golden sonra Sergen Yalçına böyle a. (kalanını siz anladınız küfür) demiş.
Öyle bir gönderi gördüm ama bir kanıt yok. Galiba dudağını falan okumuşlar. Eğer küfür ettiyse ayıp etmiş ama bence etmemiştir.

Öyle bir gönderi gördüm ama bir kanıt yok. Galiba dudağını falan okumuşlar. Eğer küfür ettiyse ayıp etmiş ama bence etmemiştir çünkü daha önce buna benzer bir video vardı ama küfür etmek yerine böyle bir cevap veriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doğru mu bilmiyorum ama inşallah yalandır. Doğru ise söylediklerinin iki katını *içimden* söylerim.

Sergen Yalçın'a dediğini düşünmüyorum. Neticesinde onu toparlayan,adam eden kişi Sergen Yalçın. Golden sonra sevinmek için demiş olabilir. Güzel goldü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı