Yenildik ?Sergen Yalçın ve Aboubakar yüzünden yenildik kim ne derse desin.
Abi yenildik ya. Yenildik benim gözümde. %100 kazancağımız maçı boşu boşuna verdik.Yenildik ?
Sezon sonunda gidecek kesin.Aaa aklıma şimdi geldi bu Erol kalır kesin.
Öyle bir gönderi gördüm ama bir kanıt yok. Galiba dudağını falan okumuşlar. Eğer küfür ettiyse ayıp etmiş ama bence etmemiştir.Pislik karakterli Ozan. Yeni duydum doğru mu bilmiyorum ama doğruysa pislik karakterli Ozan. Keşke Sergen bunu almasaydı 2. liglerde sürünseydi.
Bilmeyenler için golden sonra Sergen Yalçına böyle a. (kalanını siz anladınız küfür) demiş.
Öyle bir gönderi gördüm ama bir kanıt yok. Galiba dudağını falan okumuşlar. Eğer küfür ettiyse ayıp etmiş ama bence etmemiştir çünkü daha önce buna benzer bir video vardı ama küfür etmek yerine böyle bir cevap veriyor.
Ben de söylerim. Ne de olsa bu sadece bir spor. Rekabet var ama bu tarz hareketler rekabeti körüklemek yerine insanları sadece iki arma uğruna kutuplaştırır.Doğru mu bilmiyorum ama inşallah yalandır. Doğru ise söylediklerinin iki katını *içimden* söylerim.
Sergen Yalçın'a dediğini düşünmüyorum. Neticesinde onu toparlayan,adam eden kişi Sergen Yalçın. Golden sonra sevinmek için demiş olabilir. Güzel goldü.Pislik karakterli Ozan. Yeni duydum doğru mu bilmiyorum ama doğruysa pislik karakterli Ozan. Keşke Sergen bunu almasaydı 2. liglerde sürünseydi.
Bilmeyenler için golden sonra Sergen Yalçına böyle a. (kalanını siz anladınız küfür) demiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.